Hírek

2007.11.17. 03:29

Nincsen köztük harag

Szentgotthárd-Rábatótfalu - Kocsis Korinna és Pávolics Márta után ismét olyan lány lett a hónap szépe, aki részt vett lapunk közönségtalálkozóján. Október Szépe, Majcsenicz Kitti már többször szerepelt a kifutón, de a focilabda sem áll távol tőle.

Takács Gábor

- A tornázáson kívül gyakran focizom. Játszottam a rábatótfalui csapatban is, most pedig az iskolánk, a III. Béla Szakképző Iskola együttesében szerepelek, többször lettem már gólkirálynő a különböző tornákon - avat be.

A focipályán kívül a kifutón sem jön zavarba, ugyanis több divatbemutatón is fellépett már. - Pár évvel ezelőtt Szentgotthárdon a Hármashatár Legszebb Lányai szépségversenyen elindultunk ikertestvéremmel, ott Martina lett az első, én pedig a harmadik. A következő esztendőben már megnyertem ezt a versenyt, érdekes érzés volt, hogy az előző év győztesétől, vagyis a testvéremtől kaptam meg a díjat - meséli.

Kitti vasárnap is egy esküvőiruha-bemutatóra hivatalos, ugyanis szívesen megy különböző rendezvényekre fellépni. A Vas Népe szépségversenyére is úgy hívták fel a figyelmét, mégpedig az a hölgy, aki a különböző bemutatókra invitálja a csinos lányt és testvérét. - Nagyon tetszett a fotózás a testvéremnek és nekem is. Sőt, örültem annak, hogy találkozhattam a többi induló lánnyal. Az pedig, hogy én lettem Október Szépe, fantasztikusan jó érzés.

És hogy milyen az érzelmi világa most testvérének, Martinának?

- Amikor megtudtam, hogy én nyertem, és először beszéltem vele, kicsit csalódott volt, meg is kellett nyugtatnom. Később már azt mondta: Kitti, nagyon büszke vagyok rád! - mondja.

- Szerencsére nagy az ismeretségi köröm, így amikor értesültek róla a barátaim, hogy indulok az Október Szépe címért, mondták, szavaznak majd rám. Szerencsére nem csalódtam bennük!

Hamarosan Kittit is felöltöztetjük a Cinque üzletházban. Ízléséről elárulta, hogy inkább az elegánsabb ruhákat szereti. A férfi olvasóknak pedig annyit: a csinos lány szíve másfél éve már foglalt.Eddig mindig olyan lány lett a hónap szépe, aki jelen volt a Vas Népe közönségtalálkozón

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!