Hírek

2014.07.30. 12:42

Nyertes kincskeresők és focirajongók

Szombathely – Kerékpárokat, ajándékutalványokat vehettek át azon olvasóink, akiknek két nyereményjátékunkon kedvezett a szerencse.

Simon Erzsébet

Véget ért lapcsoportunk nyolc héten át tartó, négy megyében nyolc helyszínt érintő kincskereső játéka. A nyolc kirándulás alatt kollégáink összesen 3605 darab pecsétet nyomtak a túrázók füzetecskéibe. Azok az olvasóink, akik legalább négyszer kiruccantak, és ezt a pecsétgyűjtő füzet beküldésével igazolták, nyereménysorsoláson vehettek részt. Vas megyébe két fődíj – egy-egy wellness hétvége –, és öt második díj – női és férfi kerékpár – került.

Kerkpárt nyert geocaching játékunkon Németh Gabriella, Bencsik István, Potyi Sándorné, Molnár György és Károlyi Sándor. Hátul a két fődíjas: Horváth László és Tóth Ernőné

A labdarúgó világbajnokság idején pedig tippversenyt hirdettünk. Először a legjobb nyolc csapatra, aztán a legjobb négyre vártuk a javaslatokat, végül arra voltunk kíváncsiak, olvasóink mit gondolnak, melyik nemzeti gárda lesz a világbajnok.

Tavaszi geocaching játékunk és a labdarúgó világbajnokság alkalmából meghirdetett tippversenyünk tíz szerencsés nyertesét köszöntöttük szerdán szerkesztőségünkben. Halmágyi Miklós lapigazgató főszerkesztő adta át  a díjakat, amelyeket a kincskereső kirándulásokon részt vett olvasóink illetve a jól tippelő focirajongók között sorsoltunk ki. Lapcsoportunk nyolc héten át tartó, négy megyében nyolc helyszínt érintő játékának öt fődíja közül kettő megyénkbe került. A móri Hétkúti Wellness Hotelbe   szóló wellness hétvégét nyert a jáki Tóth Ernőné és a szombathelyi Horváth László. Második díjas, azaz egy-egy kerékpár boldog tulajdonosa lett Molnár György Ikervárról, Potyi Sándorné Gércéről, Károlyi Sándor Hegyfaluról, Bencsik István Nagygeresdről, és Németh Gabriella Sárvárról. Mindannyian nagyon örülnek a nyereménynek, Károlyi Sándor megjegyezte: rosszul esett, hogy tavaly nem volt kincskereső játék, alig vártuk a folytatást. Bencsik István hozzátette: remek ötlet a geocaching, így egy csomó olyan helyre is eljutottunk, ahová magunktól tán nem idultunk volna el.

Sipos Lajos, Halmágyi Miklós lapigazgató főszerkesztő, Morosits Eszter és Végh Gyula (Fotó: Simon Erzsébet)


Vb-tippjátékunkban is sokan részt vettek. Először arra vártuk a javaslatokat, mely csapatok kerülnek a legjobb nyolc közé, aztán melyik lesz a legjobb négy gárda, végül pedig, hogy melyik nemzet fiai lesznek világbajnokok. A szerencse szombathelyi olvasóinknak kedvezett: Végh Gyula, Sipos Lajos és Morosits Edit örülhet a tízezer forintos, a sárvári fürdőben beváltható ajándékutalványnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!