Hírek

2009.10.07. 02:24

Olvasók hete a gotthárdi Móra Ferenc Könyvtárban

Szentgotthárd - A Móra Ferenc Könyvtár mától vasárnapig színes programokat kínál minden korosztály számára a Rába-parti városban, illetve vonzáskörzetében.

Szenkovits Péter

Hogyan éljünk a stroke-kal? címmel dr. Szecsei Nagy Klára tart előadást ma 17 órától a könyvtár felnőtt részlegében. Nyugdíjasok Európája a parlamenti választások után címmel az Europe Direct előadása csütörtökön 17 órakor kezdődik Magyarlakon, a polgármesteri hivatal közösségi termében.

A kreatív nagyik címmel kézműves foglalkozás lesz nagymamáknak, unokáknak pénteken 16 órától a rábafüzesi fiókkönyvtárban. Ügyes kezek címmel kézműves foglalkozást tartanak szombaton 15 órától a farkasfai fiókkönyvtárban. Könyves vasárnap keretében programokkal várják az olvasókat a könyvtár részlegeiben. Ingyenes beiratkozási és internetezési lehetőség, a büntetés elengedése mellett irodalmi rejtvényfüzet kitöltésére lesz lehetőség 14-18 óráig. 15 órától Nyugdíjasok Európája a parlamenti választások után címmel hallható előadás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!