Hírek

2010.09.14. 07:26

Önkormányzati választás: életveszélyesen megfenyegettek fideszes jelölteket

Életveszélyes fenyegetés miatt feljelentést tett a rendőrségen a Borsod megyei Kazincbarcika fideszes polgármesterjelöltje, Rizner József és egyik képviselőjelöltje, Hasulyó János.

MTI

Rizner József az MTI-nek kedden azt mondta: e-mailen kapták a fenyegető üzenetet. Azt, hogy honnan érkezett a levél, nem kutatják, ezt a feladatot a rendőrségre bízzák - tette hozzá.

A fenyegetés ellenére továbbra sem hallgatják el véleményüket az elmúlt időszakban Kazincbarcikán történtekről, és kifejtik terveiket, elképzeléseiket - hangsúlyozta. Tiszta eszközökkel kell játszani, nem szabad felkorbácsolni az indulatokat, ezért ezúton is felkérik a pártokat, hogy tartózkodjanak a "lejárató, mocskolódó jelzők használatától" - fogalmazott a fideszes polgármesterjelölt.

A levélben Bricriu aláírással egyebek mellett az szerepel: "Ha lejáratod a várost és azokat az embereket, akik békésen teszik a dolgukat, akkor véged van".(...)Szégyelld magad és az ilyen emberek megérdemeljék, hogy meghaljanak, de inkább nyomorékká teszlek és úgy elviselhetetlen az élet!!!".

Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője közölte: a kazincbarcikai rendőrkapitányság zaklatás miatt folytat eljárást ismeretlen tettessel szemben egy szeptember 13-án érkezett bejelentés alapján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!