Hírek

2010.08.25. 10:35

Patkós Éva lett az új sárvári Baywatch lány

Szépségversenyre hívták a magyar természetes szépségeket, amelynek segítségével kereseték azt a lányt, aki nemcsak csinos, de az Internetet is tudja használni.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő a tavalyi évhez hasonlóan álomállást hirdetett csinos és okos úszómesterjelölt lányoknak. A jelentkezőknek a fürdő fejlesztési programjából kellett a világháló segítségével felkészülniük. Az eredeti ötven jelentkezőből sokan visszaléptek, mert sokaknak ez jelentette a legnagyobb gondot. Márpedig a szellemi megpróbáltatás ezzel nem ért véget, a győztesnek a programot népszerűsítő szöveget is meg kell tanulnia. A 32 éves nyertes, Patkós Éva azonban úgy véli, ez nem jelent majd neki gondot. Az egy heti munkáért felajánlott negyedmillió forint komoly motiváló erő.

Már a fele munkaidejét letöltötte a Baywatch lány, s sok izgalomba volt része az elmúlt napok során. Minden nap minden medencénél ügyel egy keveset, így már megismerkedett az egész fürdőkomplexummal.

 

A kérdésre, hogy hogyan állnak hozzá a fürdőző vendégek azt felelte, hogy mindig akadnak olyan kacérkodó fiúk, akik habár nem mernek hozzá közeledni, de mindig úgy ugrálnak a medencékbe, hogy ő egészen biztosan csurom vizes legyen. Mosolyogva mesélte, volt két fiú, akik eljátszották, hogy fuldokolnak, hogy a Baywatch nyertes kimentse őket, de hamar lebuktatták magukat, így nem került sor az életmentésre.

Éva azt is hozzátette, hogy kedvenc helye a gyermek medence, ahol az anyukákat nyugtatja jelenlétével, de a hullámmedencét is nagyon szereti, hiszen minden órában kétszer beindítják a gépezetet, amit nagyon élveznek a vendégek. Megfogadta viszont, hogy addig nem megy haza, amíg az összes csúszdát ki nem próbálja, hiszen eddig csak a munkájára koncentrált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!