Hírek

2017.08.30. 16:45

Evéssel összekapcsolt szórakozás Harasztifaluban

HARASZTIFALU 16. alkalommal rendeznek fesztivált a legjobb hamuban sült finomságoknak szeptember 2-án.

Pintér Viktória

Legyen tepertős, sajtos, túrós, krumplis, hajdinás, kicsi, nagy, kerek vagy négyszögletes: mindegy, csak beleférjen a pogácsák népes családjába.

Egy a lényeg: erre a versenyre, a XVI. Haraszti hetvenkedésekre csak ezzel az ételkülönlegességgel lehet nevezni. A finomságok szakmai zsűri elé kerülnek, majd a vendégek is kóstolhatnak.

A 2014-es Virtuózok tehetsége, Demeniv Mihály lesz a Haraszti hetvenkedések sztárvendége Fotó: Virtuozok.hu

A legjobb tíz pogácsa készítői értékes díjat kapnak. Eredményhirdetés 18.45-kor. Persze ez a nap nem csak a pogácsákról szól. Rengeteg programmal készülnek a szervezők.

Lesz foci, tombola, a Zoom-Barátok tartanak bemutatót, később a Senior néptánccsoport műsorát láthatják a vendégek. A gyerekeket lovaskocsikázás, trambulin és lufibohóc várja.

A zenei hangulatfelelősök 16.30-tól estig váltják egymást a színpadon. Fellép Star Boy Tomas, Páll Bence, a sztárvendég pedig a 2014-es Virtuózok ifjú felfedezettje, Demeniv Mihály lesz. Az estét a Mokka Tribute zenekar és bál zárja.

Belépő egy tál otthon sütött, vagy jó helyen vásárolt pogácsa, melyet a közönségnek tálalnak fel a fesztivál valamelyik asztalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!