Hírek

2011.02.09. 03:24

Pogányvári Cabernet Sauvignon a sárvári gyógyfürdő bora

A sárvári fürdő vezetése úgy döntött, hogy kiveszi a részét a magyar borok népszerűsítéséből is. Ennek jegyében választották meg a fürdő borát, amely ezúttal a Balaton mellékéről érkezett.

Erős D. Zoltán

Vancsura Miklós, a sárvári fürdő igazgatója úgy látja, hogy ez a magyar turizmus egyik fontos szegmense lehet. Ugyanis egyre több az olyan hazai és külföldi vendég, akik e lehetőségek iránt érdeklődést mutatnak. Megjelentek a minőségi szolgáltatók, ám a fürdőszakember véleménye szerint a további fejlődéshez szükség lenne a borturizmusnak a többi idegenforgalmi területtel, így például a gyógyfürdőkkel való összekapcsolására.

Tulajdonképpen erre az elvre alapoz a Magyar Turizmus Zrt. Nyugat-magyarországi Regiongális Marketing Igazgatóság SpaWein programja, amely ugyancsak a fürdőzést és a bort, valamint a gasztronómiát kívánja közös programba összehozni. Ebbe az elképzelésbe jól illeszkedik az is, hogy a fürdők kiválasztják saját borukat. Ezzel teret nyitanak egy-egy borvidék, illetve termelő alaposabb megismertetésére.

A megyében ez a dolog nem teljesen előzmények nélküli, hiszen a korábbi időszakokban Szombathely és Bük is, valamint a büki gyógyfürdő is rendszeresen kiválasztotta a saját borát, amelyet aztán partnereik körében népszerűsítettek.

A sárváriak most első ízben választották ki a fürdő borát. Ezt a címet Bezerics Csabának, a Bezerics - Németh Borház főborászának Pogányvári Cabernet Sauvignonja nyerte el. Pogányvár egy régi történelmi zalai borászati terület, ahol hagyományos módon kézműves borokat készítettek. Ez a vörösbor bor is így készült, fürtválogatással, modern eszközökben, hagyományos tecnológiát használva.

A fürdő vezetése bízik abban, hogy a vendégeknek a bor megkóstolása után kedvük támad a Sárvárhoz viszonylag közel lévő pincészet, illetve a borvidék felkerésére, ezzel tovább bővül azoknak a programoknak a köre, amelyek közül választhatnak a vasi fürdővárosba látogatók. A sárváriak első ízben választották ki a fürdő borát

Vancsura Miklós, a sárvári fürdő igazgatója úgy látja, hogy ez a magyar turizmus egyik fontos szegmense lehet. Ugyanis egyre több az olyan hazai és külföldi vendég, akik e lehetőségek iránt érdeklődést mutatnak. Megjelentek a minőségi szolgáltatók, ám a fürdőszakember véleménye szerint a további fejlődéshez szükség lenne a borturizmusnak a többi idegenforgalmi területtel, így például a gyógyfürdőkkel való összekapcsolására.

Tulajdonképpen erre az elvre alapoz a Magyar Turizmus Zrt. Nyugat-magyarországi Regiongális Marketing Igazgatóság SpaWein programja, amely ugyancsak a fürdőzést és a bort, valamint a gasztronómiát kívánja közös programba összehozni. Ebbe az elképzelésbe jól illeszkedik az is, hogy a fürdők kiválasztják saját borukat. Ezzel teret nyitanak egy-egy borvidék, illetve termelő alaposabb megismertetésére.

A megyében ez a dolog nem teljesen előzmények nélküli, hiszen a korábbi időszakokban Szombathely és Bük is, valamint a büki gyógyfürdő is rendszeresen kiválasztotta a saját borát, amelyet aztán partnereik körében népszerűsítettek.

A sárváriak most első ízben választották ki a fürdő borát. Ezt a címet Bezerics Csabának, a Bezerics - Németh Borház főborászának Pogányvári Cabernet Sauvignonja nyerte el. Pogányvár egy régi történelmi zalai borászati terület, ahol hagyományos módon kézműves borokat készítettek. Ez a vörösbor bor is így készült, fürtválogatással, modern eszközökben, hagyományos tecnológiát használva.

A fürdő vezetése bízik abban, hogy a vendégeknek a bor megkóstolása után kedvük támad a Sárvárhoz viszonylag közel lévő pincészet, illetve a borvidék felkerésére, ezzel tovább bővül azoknak a programoknak a köre, amelyek közül választhatnak a vasi fürdővárosba látogatók. A sárváriak első ízben választották ki a fürdő borát

Tulajdonképpen erre az elvre alapoz a Magyar Turizmus Zrt. Nyugat-magyarországi Regiongális Marketing Igazgatóság SpaWein programja, amely ugyancsak a fürdőzést és a bort, valamint a gasztronómiát kívánja közös programba összehozni. Ebbe az elképzelésbe jól illeszkedik az is, hogy a fürdők kiválasztják saját borukat. Ezzel teret nyitanak egy-egy borvidék, illetve termelő alaposabb megismertetésére.

A megyében ez a dolog nem teljesen előzmények nélküli, hiszen a korábbi időszakokban Szombathely és Bük is, valamint a büki gyógyfürdő is rendszeresen kiválasztotta a saját borát, amelyet aztán partnereik körében népszerűsítettek.

A sárváriak most első ízben választották ki a fürdő borát. Ezt a címet Bezerics Csabának, a Bezerics - Németh Borház főborászának Pogányvári Cabernet Sauvignonja nyerte el. Pogányvár egy régi történelmi zalai borászati terület, ahol hagyományos módon kézműves borokat készítettek. Ez a vörösbor bor is így készült, fürtválogatással, modern eszközökben, hagyományos tecnológiát használva.

A fürdő vezetése bízik abban, hogy a vendégeknek a bor megkóstolása után kedvük támad a Sárvárhoz viszonylag közel lévő pincészet, illetve a borvidék felkerésére, ezzel tovább bővül azoknak a programoknak a köre, amelyek közül választhatnak a vasi fürdővárosba látogatók. A sárváriak első ízben választották ki a fürdő borát

Tulajdonképpen erre az elvre alapoz a Magyar Turizmus Zrt. Nyugat-magyarországi Regiongális Marketing Igazgatóság SpaWein programja, amely ugyancsak a fürdőzést és a bort, valamint a gasztronómiát kívánja közös programba összehozni. Ebbe az elképzelésbe jól illeszkedik az is, hogy a fürdők kiválasztják saját borukat. Ezzel teret nyitanak egy-egy borvidék, illetve termelő alaposabb megismertetésére.

A megyében ez a dolog nem teljesen előzmények nélküli, hiszen a korábbi időszakokban Szombathely és Bük is, valamint a büki gyógyfürdő is rendszeresen kiválasztotta a saját borát, amelyet aztán partnereik körében népszerűsítettek.

A sárváriak most első ízben választották ki a fürdő borát. Ezt a címet Bezerics Csabának, a Bezerics - Németh Borház főborászának Pogányvári Cabernet Sauvignonja nyerte el. Pogányvár egy régi történelmi zalai borászati terület, ahol hagyományos módon kézműves borokat készítettek. Ez a vörösbor bor is így készült, fürtválogatással, modern eszközökben, hagyományos tecnológiát használva.

A fürdő vezetése bízik abban, hogy a vendégeknek a bor megkóstolása után kedvük támad a Sárvárhoz viszonylag közel lévő pincészet, illetve a borvidék felkerésére, ezzel tovább bővül azoknak a programoknak a köre, amelyek közül választhatnak a vasi fürdővárosba látogatók. A sárváriak első ízben választották ki a fürdő borát

A megyében ez a dolog nem teljesen előzmények nélküli, hiszen a korábbi időszakokban Szombathely és Bük is, valamint a büki gyógyfürdő is rendszeresen kiválasztotta a saját borát, amelyet aztán partnereik körében népszerűsítettek.

A sárváriak most első ízben választották ki a fürdő borát. Ezt a címet Bezerics Csabának, a Bezerics - Németh Borház főborászának Pogányvári Cabernet Sauvignonja nyerte el. Pogányvár egy régi történelmi zalai borászati terület, ahol hagyományos módon kézműves borokat készítettek. Ez a vörösbor bor is így készült, fürtválogatással, modern eszközökben, hagyományos tecnológiát használva.

A fürdő vezetése bízik abban, hogy a vendégeknek a bor megkóstolása után kedvük támad a Sárvárhoz viszonylag közel lévő pincészet, illetve a borvidék felkerésére, ezzel tovább bővül azoknak a programoknak a köre, amelyek közül választhatnak a vasi fürdővárosba látogatók. A sárváriak első ízben választották ki a fürdő borát

A megyében ez a dolog nem teljesen előzmények nélküli, hiszen a korábbi időszakokban Szombathely és Bük is, valamint a büki gyógyfürdő is rendszeresen kiválasztotta a saját borát, amelyet aztán partnereik körében népszerűsítettek.

A sárváriak most első ízben választották ki a fürdő borát. Ezt a címet Bezerics Csabának, a Bezerics - Németh Borház főborászának Pogányvári Cabernet Sauvignonja nyerte el. Pogányvár egy régi történelmi zalai borászati terület, ahol hagyományos módon kézműves borokat készítettek. Ez a vörösbor bor is így készült, fürtválogatással, modern eszközökben, hagyományos tecnológiát használva.

A fürdő vezetése bízik abban, hogy a vendégeknek a bor megkóstolása után kedvük támad a Sárvárhoz viszonylag közel lévő pincészet, illetve a borvidék felkerésére, ezzel tovább bővül azoknak a programoknak a köre, amelyek közül választhatnak a vasi fürdővárosba látogatók. A sárváriak első ízben választották ki a fürdő borát

A sárváriak most első ízben választották ki a fürdő borát. Ezt a címet Bezerics Csabának, a Bezerics - Németh Borház főborászának Pogányvári Cabernet Sauvignonja nyerte el. Pogányvár egy régi történelmi zalai borászati terület, ahol hagyományos módon kézműves borokat készítettek. Ez a vörösbor bor is így készült, fürtválogatással, modern eszközökben, hagyományos tecnológiát használva.

A fürdő vezetése bízik abban, hogy a vendégeknek a bor megkóstolása után kedvük támad a Sárvárhoz viszonylag közel lévő pincészet, illetve a borvidék felkerésére, ezzel tovább bővül azoknak a programoknak a köre, amelyek közül választhatnak a vasi fürdővárosba látogatók. A sárváriak első ízben választották ki a fürdő borát

A sárváriak most első ízben választották ki a fürdő borát. Ezt a címet Bezerics Csabának, a Bezerics - Németh Borház főborászának Pogányvári Cabernet Sauvignonja nyerte el. Pogányvár egy régi történelmi zalai borászati terület, ahol hagyományos módon kézműves borokat készítettek. Ez a vörösbor bor is így készült, fürtválogatással, modern eszközökben, hagyományos tecnológiát használva.

A fürdő vezetése bízik abban, hogy a vendégeknek a bor megkóstolása után kedvük támad a Sárvárhoz viszonylag közel lévő pincészet, illetve a borvidék felkerésére, ezzel tovább bővül azoknak a programoknak a köre, amelyek közül választhatnak a vasi fürdővárosba látogatók. A sárváriak első ízben választották ki a fürdő borát

A fürdő vezetése bízik abban, hogy a vendégeknek a bor megkóstolása után kedvük támad a Sárvárhoz viszonylag közel lévő pincészet, illetve a borvidék felkerésére, ezzel tovább bővül azoknak a programoknak a köre, amelyek közül választhatnak a vasi fürdővárosba látogatók. A sárváriak első ízben választották ki a fürdő borát

A fürdő vezetése bízik abban, hogy a vendégeknek a bor megkóstolása után kedvük támad a Sárvárhoz viszonylag közel lévő pincészet, illetve a borvidék felkerésére, ezzel tovább bővül azoknak a programoknak a köre, amelyek közül választhatnak a vasi fürdővárosba látogatók. A sárváriak első ízben választották ki a fürdő borát

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!