Hírek

2012.10.08. 22:10

Programok, rendezvények Vas megyében kedden

Unatkozik? Kimozdulna otthonról, de nem tudja, hová? Nézze meg programajánlónkat! Ne üljön otthon!

Vas Népe

RENDEZVÉNYEK

Szombathely. Püspöki Palota, Sala Terrena: kedden 16 órakor kezdődik A Jó Pásztor nyomában című interjúkötet bemutatója. A kötetben és a rendezvényen is Szerdahelyi Csongor, a Ferences Sajtóközpont vezetője kérdezi Sill Aba ferences szerzetest.

Agora-Gyermekek Háza: 19-éig Matéria címmel népi kézműves sorozatot rendeznek 28. osztályosok részére a régmúltban gyökerező mesterségekről, az évszázadok óta használatos természetes anyagokról, fortélyokról.

SZÍNHÁZ

Szombathely. Weöres Sándor Színház, színházterem: a Játék a kastélyban című előadást láthatják kedden 19 órától a Dajka Margit-bérletesek. Márkus-terem: a Szigorúan ellenőrzött vonatok című darabot nézhetik meg kedden 19 órától a Rátonyi Róbert-bérletesek.

KIÁLLÍTÁS

Szombathely. Savaria Múzeum nyitva: kedd-szombat 9-17 óráig. Smidt Múzeum: kedd-vasárnap 10-17 óráig. Szombathelyi Képtár: kedden és csütörtöktől vasárnapig 10-17 óráig, szerdán 10-18 óráig.

Kőszeg. Hotel Írottkő, aula: a Kőszegi Csók István Művészkör születésnapi kiállítássorozatának részeként most Tálas Ágnes és Tritremmel Tímea tárlata látható Tájak akvarellel és Akrillal címmel. A műveket október 12-éig láthatják az érdeklődők. Bechtold István Természetvédelmi Látogatóközpont: Markovics Ágota Vizek varázsa című tárlata tekinthető meg.

Sárvár. Nádasdy Ferenc Múzeum: kedd-vasárnap 9-17 óráig. Nádasdy-vár bástyája: Németh Mihály szobrász Elmentettem című kiállítása várja az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!