Hírek

2012.10.12. 06:16

Programok Vas megyében pénteken

Unatkozik? Kimozdulna otthonról, de nem tudja, hová? Nézze meg programajánlónkat! Ne üljön otthon!

Vas Népe

KONCERT

Szombathely. Bartók Terem: pénteken és szombaton 19.30-as kezdéssel ismét Hollywood Classics lesz. A Savaria Szimfonikus Zenekart Pejtsik Péter vezényli. Közreműködik Fekete Linda, Kálmánchelyi Zoltán és Poppre Ádám. Az est házigazdája Szekeres Nóra és Csányi Sándor lesz. A koncert vendégeként közönség elé áll Radics Gigi.

Oladi ÁMK Savaria Ifjúsági Centrum: pénteken 20 órától a Cserga és Barátai BRB a Spin Bakters zenekarral karöltve koncertet rendez „Hallvány Pékség...” címmel.

Végállomás Klub: péntek este Szabó Balázs Bandája lép fel.

RENDEZVÉNYEK

Szombathely. Oladi ÁMK Savaria Ifjúsági Centrum: péntektől 14-éig, péntektől vasárnapig díszmadár kiállítás várja az érdeklődőket. Nyitva tartás: pénteken 9–18, szombaton 8–18, vasárnap 8–17 óráig.

Sárvár. Nádasdy Ferenc Múzeum: pénteken és szombaton konferenciát rendeznek Nádasdy Tamás halálának 450. évében „Kegyelmed szerelmes urát az Úristen ez világból kivette” címmel. A programban neves történészek tartanak előadást.

Celldömölk. Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár: pénteken 17 órától Piramisok és csillagok – az Orionrejtély címmel Péntek Kálmán főiskolai tanár, a GAE elnöke tart előadást a csillagászati hetek rendezvénysorozat részeként.

SZÍNHÁZ

Szombathely. Weöres Sándor Színház, színházterem: a Játék a kastélyban című előadást láthatják pénteken 19 órától a Páger Antal-bérletesek. Márkus-terem: a Szigorúan ellenőrzött vonatok című darabot nézhetik meg pénteken 19 órától a Soós Imre-bérletesek.

KIÁLLÍTÁS

Szombathely. Egyházmegyei Könyvtár: tárlatvezetést indítanak pénteken 9.00, 11.00, 13.00 és 15.00 órától. Oladi ÁMK Savaria Ifjúsági Centrum: Kovács Imre László festő kiállítása október 14-éig, 10–18 óráig látható.

Celldömölk, Ság hegy. Sághegyi Múzeum: szerdától vasárnapig, naponta 9.30– 15.30-ig várja az érdeklődőket.

Vasvár. Helytörténeti Múzeum: csak előzetes bejelentkezés alapján látogatható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!