Hírek

2012.12.13. 15:41

Programok Vas megyében pénteken (12.14.)

Vas megye - Unatkozik? Kimozdulna otthonról, de nem tudja, hová? Nézze meg programajánlónkat! Ne üljön otthon!

Rendezvény

Szombathely. Agora–Művelődési és Sportház: pénteken 19 órakor kezdődik a Catherine Gallagher`s Irish Dance Tornado szuperprodukciója.

Celldömölk. KMKK: 18 órakor tartja a KMKK Kresznerics Ferenc Könyvtára és a Kemenesaljai Berzsenyi Asztaltársaság dr. Magyar György ügyvéd „A védő” című kötetének a bemutatóját és közönségtalálkozóját.

Vasvár. Nagy Gáspár Kulturális Központ: 18 órakor kezdődik a Vasvári Városi Sportegyesület centenáriumi rendezvénysorozatának záróünnepsége. A rendezvényen bemutatják az Egy évszázad sportemlékei című jubileumi kötetet, amit Kovács Tilda polgármester ajánl a résztvevők figyelmébe.

Színház

Szombathely. Weöres Sándor Színház, Stúdiószínpad: 14 órakor kezdődik Devecsery László A kék pék című interaktív gyermekszínházi premier előadása óvodásoknak és kisiskolásoknak.

Kiállítás

Szombathely. Herényiek Háza: péntek délután öt órakor a Kőszegi Csók István Művészkör „Ilyenek vagyunk” című festmény- és fotókiállításának lesz a megnyitója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!