Hírek

2012.12.11. 14:36

Programok Vas megyében szerdán (12.12.)

Vas megye - Unatkozik? Kimozdulna otthonról, de nem tudja, hová? Nézze meg programajánlónkat! Ne üljön otthon!

KONCERT

Szombathely. Agora–Művelődési és Sportház: a szerda estére meghirdetett, Kocsis Tibor és Janicsák Veca adventi koncertje technikai okok miatt elmarad.

RENDEZVÉNY

Szombathely. Cafe Frei: 17 órakor kezdődik a SzínházSzerda Blogról blogra sorozatának rendezvénye. Aki kérdez: Trokán Péter, aki válaszol: Unger Tünde.

Agora–Savaria Filmszínház: szerdán 20 órakor a Led Zeppelin Celebration Day koncertközvetítést láthatják az érdeklődők felvételről.

Körmend. Színház, aula: szerdán 14 órától rendezik a nyugdíjasok klubkarácsonyát.

Sárvár. Nádasdy-vár Művelődési Központ és Könyvtár: szerdán 17 órakor a Sylvester Könyvbarátok Klubja keretében Öltöztessük díszbe a szívünket! címmel dr. Csider Sándor tart előadást.

SZÍNHÁZ

Szombathely. Weöres Sándor Színház, Márkus- terem: a Tizenkét dühös ember című előadás szerdán 19 órakor kezdődik.

KIÁLLÍTÁS

Szombathely. Váci Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény: az iskola volt diákja, Neducza Vanda kiállítása várja az érdeklődőket. MMIK, Élő-Tér Galéria: a Vas-Vár Örökség Népfőiskola szervezésében a „Szent háromságnak az én életemet...” című fotódokumentáció kiállítás várja az érdeklődőket. A fotókat Sejber Mihály művész-tanár és Tausz István helytörténész készítette. Agora–Gyermekek Háza: „Repüléstörténet maketteken” – állandó kiállítás Nyilasi László hagyatéki anyagából; december 21-éig karácsonyi ünnepi kiállítás várja a látogatókat. Agora–Pincegaléria: A vízimadarak népe – Lennart Meri vándorútjai kamerával – fotókiállítás december 22-éig várja az érdeklődőket.

Kőszeg. Virágudvar: „Advent a Natúrparkban... ahogy mi szeretjük” címmel kiállítás látható az Írottkő Natúrpark kézműveseinek termékeiből 23-áig, naponta 10–18 óráig, ahol vásárolhatnak is a látogatók. Bechtold István Természetvédelmi Látogatóközpont: Markovics Ágota Vizek varázsa című tárlata 21-éig látható. Hotel Írottkő, aula: a Kőszegi Csók István Művészkör adventi jótékonysági kiállítása várja az érdeklődőket.

Körmend. Batthyány-kastély, Városi Kiállítóterem: Jaana Lönnroos finn képzőművész tárlata tekinthető meg.

Szentgotthárd. Színház, aula: a Tulipánfa Foltvarró Klub kiállítása 22-éig, hétköznapokon 9–16 óráig látható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!