Hírek

2014.02.07. 10:45

Programszervező lett az év férfija

Vas megye - Arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink szerint ki volt tavaly az Év férfija. Sok szavazat érkezett, a legtöbbet a körmendi Hegedüs László programszervező, ifjúsági referens kapta.

Bajdó Bettina

2013-ban 24 olyan férfit mutattunk be a Púder nélkül mellékletünkben, aki az adott hét pasija volt. Közülük szeretettük volna, ha olvasóink megválasztanák azt az urat, aki az Év férfija címet elnyerheti. Szavazni kétféle módon lehetett: a lapból kivágott szavazószelvényen, illetve a vaol.hu-n.

A döntés nem volt könnyű, hiszen tavaly is érdekes foglalkozású, hobbijú férfiakat mutattunk be. A döntés az önök kezében volt, a legtöbb voksot kapott úré lett az Év férfija 2013 cím. Mind postai úton, mind az interneten sok szavazat érkezett. A legtöbbet a körmendi Hegedüs László, Hege kapta, aki Körmenden programszervezőként és ifjúsági referensként is ténykedik, valamint a legnagyobb könnyűzenei fesztivál, az AlteRába szervezése is az ő nevéhez fűződik. Hegét telefonon értük el, nagyon örült a hírnek, hogy ő lett 2013 Év férfija. Elmondta, nem is számított arra, hogy ő nyer, s megköszönte mindenkinek, aki szavazott rá. Második helyre Csirmaz Péter testmódosító került, a harmadik a szintén körmendi, Szabó Barna állatorvos lett.

Az év férfija cím mellé természetesen ajándék is jár, ezt majd az Év nője cím birtokosával közösen veheti át a tavalyi év legnépszerűbb férfija. A nyereményátvétel után pedig ismét bemutatjuk az Év férfiját lapunk Borosta mellékletében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!