Hírek

2014.07.13. 19:55

Kutyakiállítás: punkos séróért is járt a pont

Szombathely - Sokadik alkalommal rendezték meg a CACIB nemzetközi kutyakiállítást, ahol rengeteg fajtájú ebet simogathattak és fotózhattak le a látogatók.

Zergi Borbála

Nagyjából ezer kutyus érkezett az eseményre a két nap során. Dögönyözhettünk nyáladzó német dogokat, és összeborzolhattuk mosolygós chau-chauk szőrét, amit gazdályuk előtte órákon át fésült és hajszárítózott a jobb megjelenés érdekében. Jutalomfalatot is lehetett adni néhány csaholónak, és megkérdeztünk egy bassethoundot, hogy nem szerepelt-e a Columbóban. A versenynél nem volt elég a lelkes farokcsóva vagy a vicces nyelvlógatás, itt inkább kecses szökellésekre és feszes beállásokra volt szükség a győzelemhez. De minden bizonnyal a hibátlan bundára és a punkos kutyaséróra is felfigyeltek a verseny bírái. A gazdik hálás öleléssel, hosszas simogatással és puszilgatással biztatták az ebeket. A mi kedvencünk Mojra, az édesen pihenő fox terrier volt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!