Hírek

2007.05.19. 02:28

Rába-ügy: tárgyalja a javaslatot a T. Ház

Budapest (nfb) - Katona Kálmán (MDF), dr. Nagy Andor (KDNP) és V. Németh Zsolt országgyűlési határozati javaslatot nyújtott be Szentgotthárd és térsége környezeti állapotának védelme érdekében április 2-án.

Németh F. Bernadett

- Az Országgyűlés elnökéhez és az alkotmányügyi és ügyrendi bizottság elnökéhez fordultam a jogsértések megszüntetéséért - mondta V. Németh Zsolt. - Ezt követően harmadszorra a bizottság javasolta a tárgysorozatba vételt. Szili Katalin házelnök - megállapítván a jogsértést - levelet írt a bizottság vezetőinek, kérve az indítvány mielőbbi tárgysorozatba vételét. Hétfőn 322 igen szavazattal döntött a parlament az indítvány tárgyalásáról. Mindössze 1 nem szavazat volt: Orosz Sándor (MSZP), valamint 2 (kormánypárti) tartózkodás. A parlamentnek 30 napon belül meg kell kezdenie az általános vitát a javaslatról.Három képviselő nem szavazta csak meg az indítványt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!