Hírek

2017.07.12. 10:40

Munkavégzés közben szökött meg a szombathelyi börtön egyik rabja

Munkahelyéről, a börtön melletti hulladékválogatóból szökött meg a rab, még keresik, várják a szombathelyiek segítségét.

Engedély nélkül távozott a rab a munkahelyéről, a börtön melletti hulladékválogatóból – tájékoztatott Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága közleményéről dr. Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A fogvatartott jogerős szabadságvesztés büntetését töltötte a szombathelyi büntetés-végrehajtási intézetben, a börtön által szervezett foglalkoztatási program keretében dolgozhatott küldő munkaterületen. Onnan távozott ismeretlen helyre.

A büntetés-végrehajtási intézet és a rendőrség azonnal megkezdte a fogvatartott felkutatását – egyelőre nem találták meg a rabot.

Azt kérik, ha valaki látta a fiatalembert, az haladéktalanul jelentkezzen a 112-es ingyenesen hívható telefonszámon.

A hulladékudvarban éppen júliusban bővítették a munkavállalók számát a szombathelyi börtönből: eddig 26 fogvatartott dolgozhatott ott, júliustól újabb 16 rabnak adnak munkát. Azt nem tudni, hogy az új munkavállalók között volt-e P. Gergő.

FRISS INFORMÁCIÓNK AZ ESETRŐL ITT OLVASHATÓ!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!