Hírek

2014.06.29. 15:45

Geocaching - Több mint 400 látogatót vonzott a várkastély

Egervár - A reneszánsz látogatóközponttá átalakított egervári Nádasdy Széchényi Várkastélyban zárult vasárnap lapcsoportunk nyolc részes geocaching játéka.

Magyar Hajnalka

A kincskereső túra zárásához méltó helyszínt kínált a frissen felújított várkastély, amelyben reneszánsz élményturisztikai központot alakítottak ki. Négy megyéből összesen 404 látogató érkezett, akik az ódon falak között járva korhű reneszánsz és barokk bútorok, fegyverek, tapintható tárlat, vármakett kiállítás segítségével ismerhették meg a 16 17. századi életmódot. Az eligazodást okostelefonos látogatóvezető rendszer segítette. A program vonzerejét növelte, hogy nyolc féle árengedményt nyújtó kupont is kaptak ajándékba a Fejér, Veszprém,Vas és Zala megyéből érkező látogatók. Ezeket beváltva a kedvezményesen elfogyasztott ebédet követően felkereshették egyebek közt a zalaegerszegi Falumúzeumot, vagy élvezhették az AquaCity vízi vidámpark szolgáltatásait.

 

Címkék#geocaching

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!