Hírek

2014.06.13. 16:05

Robogót nyert - Nagy mozaikkeresővel jött a szerencse

Szombathely - Nagy mozaikkereső elnevezésű nyereményjátékunk két vasi díjazottja vehette át ajándékát pénteken szerkesztőségünkben.

Farkas Eszter

Átadtuk pénteken reggel a Pannon Lapok Társasága Nagy mozaikkereső játéka Vas megyei nyerteseinek ajándékait. Lapunk szerkesztőségében üdvözölte a nyerteseket Halmágyi Miklós lapigazgató-főszerkesztő, aki kiemelte: a fődíj, egy személygépkocsi ugyan nem Vas megyében talált gazdára, de itt is hasznos, értékes ajándékokat adhattunk át.

Balogh Ferenc és felesége, Baloghné Gyurák Csilla egy két főre szóló wellness hétvégét nyert a játékkal. Mint mondták, 1996 óta előfizetői a Vas Népének, és minden játékon játszanak, ám most először sikerült értékesebb ajándékot nyerniük.

Békési Sándor szombathelyi előfizetőnk egy robogóval gazdagodott. Elmondta: már évtizedek óta rendszeres előfizetője a Vas Népének. Sokszor részt vett már lapunk nyereményjátékain, és nagyon örül a robogónak, amelyet fiú unokái is használhatnak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!