Hírek

2010.04.13. 12:34

Savaria Lions Club: tavaszköszöntő jótékonykodás

Tavaszköszöntő címmel jótékonysági estet rendezett az elmúlt szombaton a Savaria Lions Club. A Tóvendéglőben szépen gyűltek az adományok a látásfogyatékosok javára.

Kozma Gábor

Bernáth Tamás elnök köszöntötte a tagokat, illetve a bálozó, elegáns közönséget, majd nyitányként a Lorigo Táncsport Egyesület csapata  mutatott be látványos produkciót. A közönség soraiban ott láttuk a helyi közélet ismert személyiségeit: vállalkozókat, politikusokat, a bankvilág embereit. Ők is nagy tapssal honorálták a Weöres Sándor Színház művészének, Szabó Tibornak műsorát. A kiválóan éneklő színészt Máriás Zsolt kísérte zongorán.
A Lions-bálok legfőbb attrakció a tombola és az aukció. A befolyt öszeget a tradicionális klub jótékony célokra fordítja.Mint most is.
 
- Örömmel mondhatom, hogy ezen az estén is több százezer forint gyűlt össze az adományokból. E pénzből jut  a Vas megyei Szakosított Szociális Intézet látásfogyatékos lakói akadálymentes környezetének javítására - mondta az elnök.
 
- Tapasztaljuk, hogy nehéz az emberek  helyzete, kevesebben admányoznak. És egyre több a rászoruló, az elesett ember. A Lions mindig is segített rajtuk, erejéhez mérten. Célom volt a taglétszám növelése, ez sikerült is. A korábbinál  több pénzt fordítottunk karitatív célokra, erre törekszünk a jövőben is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!