Hírek

2009.12.04. 13:17

Sikertelen parlamenti módosító indítványok

Dr. Puskás Tivadar és dr. Hende Csaba országgyűlési képviselők sajtótájékoztatón értékelték idei munkájukat és nyilatkoztak H1N1-ügyben.

Peltzer Géza

Dr. Puskás Tivadar, a KDNP országgyűlési képviselője 21-szer szólt hozzá a költségvetési vitához és 27 módosító indítványt adott be - mindegyiket sikertelenül.

Ezek között volt a mentőszolgálatót érintő ötmilliárd forintos javaslat és kétmilliós is, amely Pinkamindszentre vonatkozott.  A honatya tegnapi sajtótájékoztatón kijelentette, az egészségügyi salátatörvény túl hirtelen került a T. Ház elé, a gyors munka mögött  egyéni és pártérdekek sejthetők.

Ő beoltatta magát H1N1 vírus ellen, mert úgy véli, az oltás kockázata kisebb, mint a betegségé.

Dr. Hende Csabát nem elsősorban a betegség kockázata, hanem a vakcinát gyártó cég tulajdoni viszonyai izgatják. Kijelentette, a nemzetbiztonsági szolgálat a nemzetbizottsági bizottságot is félrevezette, amikor a vakcinát gyártó vállalat tulajdonosi szerkezetéről érdeklődtek. Ez meglehetősen gyanús, húzta alá. A képviselő 16 módosító indítványt nyújtott be, többek között a jáki templom felújításával kapcsolatban, de ő sem járt sikerrel. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!