Hírek

2013.01.31. 14:45

Statikailag rendben van a sárvári üzemcsarnok

Sárvár - Január 18-án kiürítették a Flextronics üzemcsarnokát, mert a hirtelen lehullott nagy mennyiségű hó alatt megereszkedett a teteje. Kiderült: az épület statikai állapota megfelelő.

Nagy Ildikó

A Flextronics International Kft. sárvári üzemegységében január 18-án a rendkívüli időjárásra való tekintettel a vállalat vezetése úgy döntött, hogy mivel a hirtelen leesett nagy mennyiségű hó alatt megereszkedett az üzemcsarnok teteje, azonnali és szakszerű belső kivizsgálást rendel el. A vizsgálat már aznap megnyugtató eredményt adott arról, hogy az épület statikai állapota megfelelő a további működéshez. A vállalat ennek ellenére azonnal felkért egy független statikus szakértőt a szükséges elemzések elkészítésére. A külső szakvélemény is megerősítette a már korábban lefolytatott belső vizsgálati eredményeket, amelyek szerint az épület az előírásokban meghatározott feltételeknek megfelel, és statikai állapota mindvégig alkalmas volt az operatív működésre.

- Számunkra mindig is dolgozóink biztonsága áll és állt az első helyen, ezért döntöttünk amellett január 18-án, hogy munkavállalóinkat hazaküldjük mindaddig, amíg a külső, független szakértői vizsgálat meg nem erősíti a saját belső eredményeinket. Január 21-én 14 órától ismét elindult a termelés sárvári csarnokunkban - nyilatkozta Lang János, a cég operációs alelnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!