Hírek

2016.07.06. 12:43

Szabadon garázdálkodnak a vandálok megyeszerte - nincs hivatalos bejelentés!

Szombathely, Kőszeg - Két helyütt is vandálok garázdálkodtak Vas megyében: fotók vannak, rendőrségi bejelentés nincs.

Simán Klára

Hétvégén a Kőszegi Táblaház utca egyik házánál botlott bele fotósunk a kitört ablaküvegekbe az egyik nemrégiben felújított, megszépült épületnél. Az üveg mögött jól látszik a hungarocell-tábla, amely szintén sérült - vagyis feltehetően nagy erejű ütést kaphatott az ablak. Az esetről a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra nem érkezett bejelentés - tudtuk meg a szóvivőtől, dr. Kazmar Enikő rendőr őrnagytól. Információink szerint az önkormányzaton sem tudnak arról, hogy ilyen történt Kőszeg történelmi belvárosában.

A másik a vasi megyeszékhely egyik kedvelt parkjában történt, a Gagarin úton. A Szent István park kukái mellett a padok is céltáblákká váltak.  vandál képes volt a szemetet kiborítani a gyűjtőből, mellette pedig a padot is összetörni. Erről az esetről sem érkezett bejelentés a rendőrséghez - szerkesztőségünket kereste meg egy olvasó.

Fotók: Unger Tamás, olvasó

Információink szerint egyébként a vasi vandálkodásokról alig-alig informálják a rendőrséget. Az erőfitogtatók mellesleg szégyelljék magukat: teljesen felesleges ilyen módon megmutatni, hogy erősebbek a kukánál...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!