Hírek

2009.02.05. 03:29

Szereljük le együtt!

Körkép - Egyre többen küldenek fotót kint felejtett vagy feleslegesen kitett táblákról. Akciónk folytatódik, azok az olvasóink, akik fényképet is küldenek, nyereményjátékon vesznek részt.

Varga Nóra

Gyűlnek a fényképek a fe-leslegesen kitett vagy kint fe-lejtett közúti jelzőtáblákról. Kőszegről érkezett egy panasz. Olvasónk azt kifogásolja, hogy Kőszegen a Várkör utcában vélhetően az ott lakók kiegészítő táblával látták el a közúti jelzőtáblát. A Behajtani tilos tábla alá a Kivéve lakók táblácska került ki, ezzel próbálják megtéveszteni a közlekedőket. Olvasónk úgy tudja, hogy a KRESZ jó ideig nem ismert kivételt a behajtani tilos táblánál, de egy évekkel ezelőtti változtatás megenged néhány kivételt: a kerékpárt és a menetrend szerint közlekedő autóbuszt. Ebbe a lakók nem tartoznak bele. Az észrevétellel megkerestük a kőszegi önkormányzat illetékesét. Rimányi Krisztina, a városfejlesztési és üzemeltetési osztály vezetője elmondta, hogy megvizsgálják az ügyet, és intézkednek a kiegészítő tábla eltávolításáról.

Várjuk az észrevételeket, a táblavadász akció során, ha indokolt, leszereltetjük az adott jelzőtáblát. Olvasóink a 94/522-560-as központi telefonszámon mondhatják el panaszaikat. Az utjelzokvasnepe.hu e-mail címre pedig fotókat várunk. Azt is kérjük, írják le néhány mondatban, hogy hol és miért fényképezték le a táblát. Azt is megoszthatják velünk, hogy hol nincs, pedig kellene korlátozó tábla. Mi utánajárunk minden bejelentésnek.

A Szereljük le együtt! akcióban részt vevők nyereményjátékban vehetnek részt, a szerencsés kerékpárt nyer. A sorsolásban azok vehetnek részt, akik a szerkesztőségünkbe kint felejtett táblákról fényképet küldenek be. Kérjük, a levélben tüntessék fel a Szereljük le együtt jelmondatot. Egy fotót csak egyszer lehet beküldeni, de egy személy több különböző fényképpel is részt vehet a sorsoláson. A játékban való részvételhez név és lakcím is szükséges. Az akció időtartama február 2-24.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!