Hírek

2013.01.01. 12:30

Szilveszteri fürdőzők bohócsipkában

Sárvár – Több mint félezren ünnepelték a szilvesztert fürdőruhásan a városban. No nem a fagyos utcán, hanem a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben.

Simon Erzsébet

Korántsem szokatlan az éjszakai fürdőzés a kiváló minőségű sárvári gyógyvízzel töltött medencékben. Évente többször is megnyitják este a kapukat, s az idei a harmadik alkalom volt, hogy szilveszterkor is csobbanhattak a látogatók. Csaknem hatszáz vendég választotta a testet és lelket átjáró selymes víz élvezetét, no és persze a szórakoztató programokat. Jórészt szombathelyiek és környékbeliek vetkőztek fürdőruhára, de Sopronból, Győrből, s a fővárosból is érkeztek fiatalok csapatostul. Vannak visszajárók, leginkább sárváriak, akik itt feledték a hétköznapi gondokat.

A szokásos éjszakai fürdőzéstől ezúttal látványában különbözött a program. Színes, villódzó fények pásztázták a medencét, dj keverte pirkadatig a muzsikát, amire gyakorta táncra is perdültek nem csak a fiatalok, de az idősebbek is. Sok fürdőző bohócsipkában, különböző figurás fejdíszekkel jelezte, hogy az év utolsó napja a vidámságé, a bolondságé még a medencékben is. Az óévnek koktéllal, virslivel s persze pezsgővel mondtak istenhozzádot, az újesztendőt pedig az Irigy Hónaljmirigy műsorával együtt köszöntötték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!