Hírek

2009.12.15. 13:28

Tilla nehezen viseli el a bezártságot

A leukémiás kis Attilára veszélyt jelentenek környezetében a megbetegedések. Már mindenki szájkendőt hord, mert ő köhög, testvérei betegek.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Sólyom-családnál karantén van. Mindhárom gyerek körül ólálkodik betegség.  Az édesanyától, Anikótól nagy szervezést igényel, hogy elkülönítse őket egymástól. Szájkendőt is hordanak,  nehogy Attilára veszélyt  jelentsenek.

A kis Bence volt az első, aki megbetegedett a múlt héten, aztán Attila kezdett el köhögni, most meg Bettike lett lázas. Már voltunk orvosnál vele, kapott gyógyszereket  meséli Anikó.

Attila külön szobában van. Karanténben. Tanulok, most matekoztam, mert azt is szeretem,  és sokat játszok a számítógépen, meg olvasok is  meséli Tilla, aki azt is elárulja: nagyon hiányzik neki tanárnénije, Erika néni és az osztálytársai, elsősorban barátja, Olivér.

Azt hiszem, nincs még egy gyerek ebben a megyében, aki arra a felvetésre, hogy jövő héten kezdődik a téli szünet, úgy reagál, mint a mi kis Attilánk, aki azt mondta: Sajnos.

Nem a téli szünettel és a karácsonnyal van baja. Hanem a bezártsággal, ami mégis csak érthető egy 11 éves, vidám, társaságot kedvelő és társait szerető, majdnem egy évig kórházban volt  kisfiú esetében. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!