Hírek

2016.03.02. 19:22

Tippek, mire figyeljünk oda március 5-én az áthelyezett munkanap miatt

Megyei körkép - Március 14-én, hétfőn se iskolába, se dolgozni nem kell menni. Ám ennek hátulütője, hogy március 5-én, szombaton viszont mindenkinek csatasorba kell állnia. Mutatjuk, mi változik az áthelyezett munkanap miatt.

Vadas Krisztina

ÜGYFÉLFOGADÁSOK
Szombathelyen a polgármesteri hivatalban március 4-én, pénteken 8 órától 12 óráig, valamint 13 órától 15 óráig fogadják az ügyfeleket, azonban március 5-én, szombaton nem lesz ügyfélfogadás. A Szomhull Kft. ügyfélszolgálata március 5-én, szombaton és március 14-én, hétfőn is zárva tart.

HÁZIORVOSI RENDELÉS
Március 5-én, szombaton hétfői munkarend szerint dolgoznak a szombathelyi háziorvosok, így megadott rendelési időszakokban a betegek nyugodtan felkereshetik orvosaikat panaszaikkal. Március 14-én és 15-én viszont nem lesz normál háziorvosi rendelés, súlyos esetekben az orvosi ügyeleten látják el a betegeket.

PARKOLÁS
Szombathelyen változik a fizető parkolás rendje az áthelyezett munkanap miatt. Szombaton rendes munkanap szerint 8 és 18 óra között díjköteles a parkolás a kijelölt zónákban. Viszont március 14-én és 15-én ingyen parkolhatnak majd az autósok. Szentgotthárdon munkanapokon szintén 8 és 18 óra között kell fizetni a parkolásért, míg Sárváron és Kőszegen 8-17 óráig díjköteles a parkolás, így szombaton is ezt kell figyelembe venni.

BANKOK NYITVATARTÁSA
Bankfiókjaikban is intézhetik ügyeiket az ügyfelek március 5-én. Ám arra figyelni kell, hogy a legtöbb bankfiók pénteki vagy rövidített nyitvatartással fogadja az ügyfeleket. Érdemes indulás előtt tájékozódni, hogy saját bankunkban meddig dolgoznak szombaton.

GYÓGYSZERTÁRAK
Szombaton a szombathelyi gyógyszertárak normál, hétköznapi nyitvatartással dolgoznak, 21 órától vasárnap 7 óráig pedig a Rókus gyógyszertár (Gábor Áron u. 12.) tart ügyeletet a megyeszékhelyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!