Hírek

2017.04.19. 19:10

Új házba kell költözniük - Rolika egyre többet sír amiatt, hogy nem mehet haza

Új házba kell költöznie a családnak, hogy újra együtt lehessenek. Rolika jól viseli a kezeléseket, de otthon szeretne gyógyulni.

Budai Dávid

Még februárban írtunk Keszthelyi Rolandról, akinél tavaly karácsony előtt néhány nappal leukémiát diagnosztizáltak. Most Rolika éppen a harmadik kezelését kapja, a körülményekhez képest jól van, a megpróbáltatásokat továbbra is hősiesen tűri, viszont egyre többet sír amiatt, hogy nem mehet haza. Pedig elvileg már rég együtt lehetne a család. Mivel a kisfiú jól reagál a kezelésekre, ha biztosítanának neki egy félsteril szobát, hazaköltözhetne, csakhogy ez a mostani házukban nem kivitelezhető. Két hónappal ezelőtt még azt írtuk, hogy március végére elkészül a szombathelyi kemping elbontásakor kapott kisház, és Rolika végre testvéreivel lehet. Sajnos azonban kiderült, a kisház félsterillé alakítása nagyon sokba kerülne, így egy megoldás maradt csak: a családnak új házba kell költöznie. Már meg is találták a megfelelő épületet, sőt az eladóval meg is állapodtak, ám a 3,5 milliós ház árából félmillió forint még hiányzik, és a családnak reménye sincs arra, hogy ezt az összeget önerőből elő tudják teremteni. Mindennek tetejébe a határidő is vészesen fogy, mivel a hónap végéig nyélbe kell ütni az üzletet. Ha nem sikerül megvenni a házat, a kis Rolinak minden reménye elszáll, hogy végre hazamehessen, márpedig addig anyukája is a kórházban marad. Ha úgy érzi, tudna segíteni abban, hogy a Keszthelyi család újra együtt lehessen, kérjük, fel-ajánlását juttassa el az alábbi számlaszámra: 11773470-00930024

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!