Hírek

2016.08.27. 06:48

Varázsolt az Apostol a Fő téren – Nem fért több ember a Forum színpadhoz

Szombathely/Karnevál – Feltehetően azért nem voltak többen az Apostol koncertjén, mert megtelt a Fő tér. Péntek este léptek fel, a közönségből pedig vokalista csapat lett.

Bakos Ágnes


A hetvenes években született klasszikusokat és az Apostol együttes negyvenedik születésnapjára megjelent újdonságokat is ugyanúgy fújta a Forum színpad közönsége péntek este. Természetesen profin váltogatták a dalokat, komplett időutazás kerekedett. S nemcsak azok énekeltek és táncoltak (a hely mennyiségéhez mérten...), akik már harminc éve ismerik az Apostolt.

Fotó: Németh Richárd

Voltak szép számmal huszonévesek is, akik jól tudják, hogy „Okosabban kéne élni” és azt is, hogy „Utólag már sopánkodni kár”, ha összedől homokvár, a légvár, vagy a kártyavár.

A nosztalgikus dalok közepette a nagy találkozások helye volt a Fő tér, ideje a péntek esti karneváli forgatag. Az olykor a haladást nehezítő összeborulások között a tömegben megejtett vacsorázás főszereplője a langalló volt. Kísérője (általánosságban) a sör és a csapvíz.

Fotó: Németh Richárd

Közben pedig szelíd (vagy kevésbé szelíd) koccanások morajlottak a szomszéd társaságok hangosabb vagy szolidabb koncertközönségével. Valószínűleg szombaton sem lesznek kevesebben: este a Quimby lép a Forum színpadra, előtte a Freak Fusion Cabaret és Abdoul Camara és a Sory Camara Balet műsora.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!