Hírek

2015.03.13. 08:18

Vezetői kinevezések a megyei katasztrófavédelemnél

A Belügyminisztérium és az BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság március 12-én tartotta ünnepségét, melyen az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 167. évfordulója emlékeztek. Az ünnepségeken kinevezések átadására is sor került.

A Belügyminisztérium Márványtermében rendezett ünnepségen dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából kimagasló szolgálati tevékenysége elismeréséül soron kívül tűzoltó ezredessé nevezte ki Erdélyi Krisztián tűzoltó alezredest, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóját.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ünnepi állománygyűlésén dr. Bakondi György tűzoltó altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója munkakörében hosszú időn át végzett, kiemelkedő teljesítménye elismeréseként soron kívül előléptette tűzoltó őrnaggyá Dénes Károly tűzoltó századost, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság osztályvezetőjét. Az ünnepi állománygyűlésen a főigazgatói kinevezést dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgató-helyettese adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!