Hírek

2016.03.11. 19:39

Vidáman a kifutón - Sérült fiatalok mutatták be a tavaszi kollekciót Szombathelyen

Szombathely - 25 éves lett a Zonta Club Szombathely. A többnapos jubileumi rendezvénysorozat pénteken este vette kezdetét.

Vadas Krisztina

Nem csak a Zonta Club jubilált, hiszen az ünnepi rendezvénysorozat első eseménye, a Divatbemutató kicsit másképp is évfordulót ünnepelt: ötödik alkalommal vonultak fel a kifutón sérült emberek, hogy bemutassák az idei tavaszi kollekciót. Az egész program része a Szent Márton-emlékév rendezvénysorozatának. Ennek apropóján a modellek elsőként Sütő Éva szombathelyi iparművész Szent Márton-kollekcióját mutatták be, ami főként sálakból és nyakkendőkből áll, de az iparművész bemutatott egy patchwork technikával készült Márton-félköpenyt is. A kifutóra lépő modellek idén is az Aranyhíd Nevelési-Oktatási Integrációs Központ, a Bercsényi Miklós Általános Iskola és a Rum-Kastély EGYMI növendékei voltak. A divatbemutató 2016-ban is az elfogadás jegyében telt, sok olyan fiatal mutatott be ruhákat, aki már a kezdetektől fogva tagja a modell-stábnak. A fiatalok nagyon élvezték, hogy reflektorfénybe kerültek: a kifutón pörögtek, forogtak, és integettek a közönségnek, akik lelkes tapssal fogadták őket. Sugárzott a boldogság az arcukról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!