Hírek

2017.05.26. 10:33

Villanyoszlopnak tolatott egy kukásautó Rábahídvégen – egy ember megsérült! (frissítve)

Megsérült egy ember, miközben a kukásautó egy villanyoszlopnak tolatott. A helyszínre vonuló tűzoltók értesítették az áramszolgáltatót.

Simon István

Tolatás közben villanyoszlopnak ütközött egy kukásautó pénteken délben Rábahídvégen, a Bertha György utcában. A helyszínre a vasvári önkormányzati és a rábahídvégi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik értesítették az áramszolgáltatót és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

Fotó: Simon István

Elsődleges információink szerint a balesetben egy ember megsérült, ezért őt a mentők ellátják – tájékoztatott honlapján a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Fotó: Simon István

Frissítés:

Súlyosan megsérült az a munkás, akit tolatás közben a villanyoszlopnak szorított egy kukásautó pénteken dél körül Rábahídvégen. Úgy tudjuk, hogy a férfinak a lába szorult a jármű és a beton villanyoszlop közé olyan erővel, hogy a beton villanyoszlop is kettétört.

Fotó: Simon István

A férfit mentővel kellett kórházba szállítani, és információink szerint komoly műtétek várnak rá. Egy távközlési kábel is leszakadt a balesetben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!