Hírek

2016.02.04. 15:53

Zebrán sodorta el a gyereket a Paragvári utcán (frissítve)

Szombathely - Egy kisfiú akart átkelni a zebrán a Paragvári és a Deák Ferenc utca kereszteződésénél csütörtökön délután, amikor egy arra haladó személyautó elsodorta a gyereket.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A diák felállt, és továbbment a túloldalra, ott megállt. Úgy tudjuk, hogy a balesetben részt vevő autó sofőrje megállt járművével, majd tovább is hajtott. Hamarosan egy mentő érkezett a helyszínre, információink szerint a kisfiút kivizsgálásra be is vitte a kórházba.

A helyszíni szemle ezekben a percekben is tart. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást az ügyben.

Frissítés: A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság péntek reggeli tájékoztatása szerint a baleset után a Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai haladéktalanul megtették az elsődleges intézkedéseket. Így az adatgyűjtést követően, a bejelentéstől számított két órán belül megtalálták a baleset feltételezett okozóját, egy 59 éves szombathelyi asszonyt. A fiatal az ütközés következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült. A rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!