Horoszkópok

2009.10.18. 22:10

Napi horoszkóp

A Bikáknak ma ég a kezük alatt a munka. Az Ikrek vigyázzanak, csak annyit ígérjenek, amennyit teljesíteni tudnak.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Október 19.

Kos (március 21-április 20.)
Hibátlanul megoldja az önre bízott feladatokat, nem is lenne képes arra, hogy félmunkát végezzen. Élvezze a sikereit, és igyekezzen másoknak is átadni valamennyit a lelkesedéséből.

Bika (április 21-május 20.) Semmi nem kerüli el a figyelmét, még a csekélységek sem. Ezen az egy napon annyi mindent képes elvégezni, mint máskor egy hét alatt. Szinte ég a keze alatt a munka, ami másokat is serkent.

Ikrek (május 21-június 21.) Mindent megígér, aztán lehet, hogy a felét sem tudja teljesíteni. Ez zavarja, mert szereti betartani a szavát. Szerencsére ön alapvetően vidám természetű. Hamar túlteszi magát a bosszúságokon.

Rák (június 22-július 22.) Most szüksége lesz a tartalék energiáira. Elképzelhető, hogy olyan feladatokkal látják el, melyek nem hagynak pihenésre időt még a hét végén sem. Mindent bele! Később majd lazíthat.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Ha fáradt, szerettei bizonyára a segítségére sietnek, amikor csak tudnak. Kedvese mindent megtesz, hogy jobb kedvre hangolja, ami sikerül is, ha ön hagyja. Töltsék az estét kettesben!

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Döntést kell hoznia egy fontos ügyben. Szerencséje van, feltehetően két kellemes ajánlat közül kell választania. Senkitől se fogadjon el tanácsot, most kizárólag önmagára hallgasson.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Annak ellenére, hogy anyagilag nem valami fényes a helyzete, megengedhet magának egy kis beruházást. Jól teszi, ha ad a megjelenésére, ki tudja, kit hoz a sors a közeljövőben ön elé.

Skorpió (október 24-november 22.) A szerencsecsillaga emelkedőben van. Egy rossz véggel fenyegető akcióból most győztesen kerülhet ki. Az ilyen esetek növelik a tekintélyét, sőt társadalmi megbecsülést hozhatnak.

Nyilas (november 23-december 21.) A sors fura játékot űz önnel. Egyszer felbosszantják apró dolgok, másszor nem várt örömökben részesül. Egyik percben vidám, a másikban szomorú. Nem mondható, hogy unalmas napja van.

Bak (december 22-január 20.) Hogyha a múlt héten elrontott valamit, azt ma helyrehozhatja. Hivatásában fordulópont várható. Kaphat egy csábító ajánlatot, de a végső döntés meghozataláig még várjon pár napot.

Vízöntő (január 21-február 20.) Ma lehet, hogy segítenie kell valakin, aki csak önben bízik. Igazi jótétemény lesz, ha megfelelően cselekszik. A hétvégén érdekes program várja, addig is pihenjen, amennyit csak tud.

Halak (február 21-március 20.) Valamiféle változás előszelét érezheti. Bízzon a megérzésében! Azt ugyan nem képes előre megmondani, hogy miféle fordulat várható, de higgyen a jóban, és az fog megvalósulni.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!