Horoszkópok

2009.10.11. 22:05

Napi horoszkóp

A Rákok ma tegyenek eleget meghívásaiknak. Néha nem árt kimozdulni otthonról.

zaol.hu

Október 12.

Kos (március 21-április 20.) Új feladatok, érdekes tennivalók ismét a láthatáron! Nem kell attól félnie, hogy unatkozni fog. Talán még állásváltoztatásra is lehetősége nyílik. Ne legyen félénk, a célját csak határozottsággal érheti el.

Bika (április 21-május 20.) Talán változtatást tervez, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá. Úgy tűnik, hogy önt nyugtalanítja valami. Ám hogy mi az pontosan, azt saját magának kell tudnia. Gondoljon végig mindent alaposan.

Ikrek (május 21-június 21.) Tartalékoljon egy kis energiát! Esténként szüksége lehet a kitartásra. No nem azért, mert megpróbáltatásoknak lesz kitéve, hanem mert a csillagok szerint örömteli, eseménydús, mozgalmas napok várják.

Rák (június 22-július 22.) Önnek nagyon fontos az otthon biztonsága, de néha azért kimozdulhat belőle. Kellemes meglepetésre is számíthat, ha nem a kényelmi szempontokat tartja szem előtt, és elmegy oda, ahová meghívták.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Végezze tudatosabban és szorgosabban a kötelező teendőit még akkor is, ha nem fűlik a foga hozzájuk. A lustaságnak a pénztárcája láthatja kárát. Egy agilis partner segíthet önnek aktivizálódni.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Legyen türelmes a környezetében élőkkel. Vannak időszakok, amikor a hallgatás többet fejez ki két ember közt, mint a legszebb szóvirágok. Most úgy tűnik, az előbbinek jött el az ideje.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Ne tulajdonítson nagy jelentőséget az anyagi javaknak. Ön nemesebb célokért is képes lelkesedni. Ideje nekilátni a hosszabb távú tervek megvalósításának. Ha akadályokba ütközik, akkor se adja fel!

Skorpió (október 24-november 22.) Egy jó ötlet, vagy egy nyilvános szereplés most gyorsan feljebb juttathatja a ranglétrán. Kezdeményezéseit a felettesei is támogathatják. Esténként családi körben bizonyára béke és szeretet várja.

Nyilas (november 23-december 21.) Ha van káros szenvedélye, a tél beálltáig próbáljon meg felhagyni vele. A bolygók most javítják az akaraterőt. Fizikai munka terén ma több sikert érhet el, mint a szellemi tevékenységekben.

Bak (december 22-január 20.) Most a biztonság került előtérbe az ön életében. Mindent megtesz azért, hogy a kapcsolatai biztos alapokon nyugodjanak, hogy szép, tágas otthona legyen, és ne kelljen anyagi gondokkal küszködnie.

Vízöntő (január 21-február 20.) A csillagok szerint nagyobb figyelmet kell szentelnie mindennek, ami régi. Vonatkozhat ez tárgyakra, de múltbéli kapcsolatokra is. Segítsen az idős embereknek, ha azt látja, hogy szükségük van rá.

Halak (február 21-március 20.) Valaki nagy hatással lehet önre. Megeshet, hogy most veszi észre egy régi ismerőse új értékeit. A barátságból bármikor lehet szerelem. Egyébiránt túl sokat ábrándozik, és keveset cselekszik.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!