Horoszkópok

2009.11.13. 23:19

Napi horoszkóp

A Bakok számára eljött a pihenés ideje. Az Oroszlánok szellemi téren sikereket érnek el.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

November 14.

Kos (március 21-április 20.)
A napokban talán fáradékonyabbnak érzi magát, mint korábban. Bizonyára az évszak az oka. Ne aggódjon, ez csak átmeneti időszak. A szervezetnek szüksége van az erőgyűjtésre.

Bika (április 21-május 20.) Sorsa irányítása az ön kezében van csaknem minden életterületen. Amit igazán akar, azt meg tudja valósítani. Mostanában nem valami ideális társ, hiszen saját magával van elfoglalva.

Ikrek (május 21-június 21.) Legyen nyitott a partnere felé, mutassa meg a legbájosabb oldalát! A november kiteljesedést, harmóniát hozhat. Munkahelyén több elismerésre vágyna. Kiváltképpen a közvetlen munkatársaitól.

Rák (június 22-július 22.) Jó hangulatban töltheti a napot, és a hétvégén sem lesz sok oka a panaszra. Némi családi perpatvar megzavarhatja ugyan a teljes nyugalmat, de a vitázó felek hamar egyezségre jutnak.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) A Merkúr különösen jó hatással van most önre. Serkenti az alkotó tevékenységet és a kommunikációt. Ha tehát tanulmányokat folytat, vagy szellemi munkát végez, egészen sikeres lehet.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) A Vénusz üzenete szerint jelentős változás állhat be a szerelmi életében. Tartalmas és mozgalmas hétvége előtt áll, az események megélénkülnek, felpörögnek. Elemében lesz.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) A tehetségét próbálja meg minden téren kibontakoztatni. Mire a Hold háromszor megtelik, kiderül, mi rejlik önben. A családtagjaival legyen megértő. Hagyja meggyőzni magát valamiről.

Skorpió (október 24-november 22.) Ne kapkodjon, még akkor sem, ha kicsit a körmére égtek a teendők. Ön hamar behozza a lemaradásait. Ne a hét rövidségén bosszankodjon, hanem a rendelkezésére álló időt próbálja jól kihasználni.

Nyilas (november 23-december 21.) Ma romantikus hangulatban van. Ez önmagában nem is baj, de maradjon meg a realitások talaján, és ne keverje össze a látszatot a valósággal. A hétvégén szép órákat tölthet a kedvesével.

Bak (december 22-január 20.) A talán kicsit mozgalmasabb napok után csendes időszak következik. Nem lesz ellenére, ha végre háborítatlanul pihenhet, és a kedvteléseinek hódolhat. Szép olvasmányélményekkel gazdagodhat.

Vízöntő (január 21-február 20.) Zajlik az élet, megint felpezsdülhettek ön körül az események. Sok elintéznivaló, feladat és meghívás hozhat új színt a napjaiba. Annyi bizonyos, hogy unalomtól nem kell tartania.

Halak (február 21-március 20.) Sok minden megvalósulhat a napokban azok közül a dolgok közül, amiket már hosszabb ideje tervezget. Ne adjon fel semmit a cél előtt! A szerelmi életében egy nyugodtabb periódus várható.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!