Horoszkópok

2009.11.30. 23:05

Napi horoszkóp

Az Ikreknek ki kell tartaniuk, akkor babérokat arathatnak. A Rákok gondolkodjanak, mielőtt cselekszenek.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

December 1.

Kos (március 21-április 20.)
Tisztelje mások szabadságát. Ne parancsolgasson, és ne erőltesse rá az elképzeléseit senkire. Ha ezt betartja, minden bizonnyal könnyebben megy az együttműködés a munkatársaival és más partnereivel.

Bika (április 21-május 20.) Kétségei támadhatnak egy közeli kapcsolata felől. Ahhoz, hogy alaposan végiggondolja a dolgokat, időre van szüksége. Lehet, hogy az idén már nem is kellene semmin se változtatnia.

Ikrek (május 21-június 21.) Talán sokkal több a munkája, mint az arra szánt ideje. Az a félelme, hogy nem tud eleget tenni mindennek. Ne aggódjon, ez csak átmeneti állapot. Ha bírja erővel, hamarosan babérokat arathat.

Rák (június 22-július 22.) Ne intézkedjen átgondolatlanul. Megalapozatlan döntésekkel újabb terheket vesz magára. A párkapcsolatát őrizze! Ne adjon okot a kedvesének a mérgelődésre. Semmi szükség szerelmi csatározásokra.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Határozottnak látszik, de valójában nem az. Nem látja az út végét, azaz nem tudja, mikor jut a végére a mostani feladatának. Valahogy nem úgy alakulnak az események, ahogy ön szeretné.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) A héten minden a pénz körül forog. Elképzelhető, hogy elad, vagy megvásárol valamely nagyobb tételt. Ha így tesz, gondolja át alaposan, hogy mindenki jól jár-e az ügylettel.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Elképzelhető, hogy az egyik családtagja az ön szeretetéből, figyelméből táplálkozik. Vigyázzon arra, hogy ne váljon az illető rabszolgájává. Fel kell ismernie, ha valaki visszaél az ön jóságával.

Skorpió (október 24-november 22.) Csak úgy érdemes küzdeni a partnerekkel, ahogy a sportolók teszik. A tisztelet és a megbecsülés kimutatásával. Otthon remélhetőleg rendben vannak a dolgai. Az estét töltse pihenéssel.

Nyilas (november 23-december 21.) Most kell megalapozni a karrierjét. Ebben a hónapban nyugodtabban telnek a napjai, mint az előző időszakban, így lesz rá lehetősége, hogy felújítson néhány hasznos, régi ismeretséget.

Bak (december 22-január 20.) Nem valószínű, hogy sziszifuszi erőlködéssel kell eleget tennie a családi vagy munkahelyi elvárásoknak. Sokszor hasznosabb, ha felismeri a módot, ahogyan a nehézségeket kiküszöbölheti.

Vízöntő (január 21-február 20.) Az elképzeléseit, a gondolatait közölje kíméletesen a munkatársaival. Bánjon türelmesen mindenkivel, hogy ne sérüljön senki érdeke. Hagyja érvényesülni a többieket is.

Halak (február 21-március 20.) A Plútó egy kicsit összekuszálhatja a gondolatait. Rosszul szervezkedik, ezért két helyen is várhatják egyazon időben. Ha nem osztja be jól az idejét, azzal kellemetlen szituációkat teremt.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!