Horoszkópok

2009.12.21. 23:51

Napi horoszkóp

Az Ikrek legyenek türelmesebbek, a Rákok pedig figyelmesebbek.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

December 22.

Kos  (március 21-április 20.)
Most ne figyeljen mások véleményére, hallgasson az ösztöneire. A Kos egy tüzes jel, a viselkedésével ma ezt kellene bizonyítania! Legyen határozott, és cselekedjen a saját belátása szerint.

Bika  (április 21-május 20.) A csillagok állása szerint a hét első felében ön még a lehetetlent is megvalósítja. Ha kell, okosan érvel, az állításait bizonyítani is képes. Most kamatoztathatja e tudományát egy munkahelyi szituációban.

Ikrek  (május 21-június 21.) Őrizkedjen az elhamarkodott lépésektől. Ha friss a párkapcsolata, akkor ápolja nagy szeretettel. Türelmetlenséggel nem szabad lerombolnia, amit eddig felépített, mert aztán kezdheti újra.

Rák  (június 22-július 22.) A társát nem anyagiakkal kell elkápráztatni, hanem apró figyelmességekkel. Tudomásul kell vennie, hogy partnere elvárja a rendszeres odafigyelést. Éppen úgy, mint ön.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Az elvárásait egyértelműen fogalmazza meg. Nem sokra megy azzal, ha csak célozgat valamire. A duzzogást meg végképp száműzni kell a fegyvertárából. Ne mesterkedjen, legyen őszinte!

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Minden tevékenységében örömét lelheti, ha képes megszeretni és megbecsülni a munkáját, és nem csak puszta kötelességként tekinteni rá. Egy ismerősének gondjai vannak, segítsen rajta!

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Elvei most szilárdak, erkölcsi felfogása magabiztos, ezért nem tudják belerángatni olyan ügyletekbe, amelyek ellenkeznek a meggyőződésével. A szerelemben szerencsés fordulatra számíthat.

Skorpió  (október 24-november 22.) A párkapcsolata egyre jobbá válhat. Harmonikus napok várják, de semmiképpen se akarjon uralkodni a partnere fölött. Ne fitogtassa, ha valamihez ön esetleg jobban ért, mint a kedvese.

Nyilas  (november 23-december 21.) Bármennyire is vágyódik az elismerés után, azt nem most kapja meg. Egy kicsit még dolgoznia kell érte. Ezekben a napokban a csendes, észrevétlen szorgoskodásban kell örömöt találnia.

Bak  (december 22-január 20.) Fárasztó folyton emberek közt lenni. Ha teheti, vonuljon vissza. Ma sokkal jobb önnek az egyedüllét. Keressen magának olyan elfoglaltságot, amely által gyarapíthatja a tudását.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Csak akkor tud másokra hatással lenni, ha jó viszonyban van önmagával. Így mások is jól érzik magukat az ön jelenlétében, és kívánják a közelségét. Most van esélye új kapcsolatokat teremteni.

Halak  (február 21-március 20.) Ha társra vár, társaságba kell mennie. Hamarosan olyan hatások érhetik, amelyek felrázzák végre, sőt talán még a rendes kerékvágásból is kizökkentik. A Hold ma a Halakba ért.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!