Horoszkópok

2009.12.08. 23:08

Napi horoszkóp

Az Oroszlánok a Marstól sok energiát kapnak. A Szüzek ma nem ismernek lehetetlent.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

December 9.

Kos (március 21-április 20.)
A Mars jelzése szerint valamilyen téren siker várja. Ha voltak nézeteltérései a partnerével, ideje rendeznie azokat. Valószínűleg ön az oka, ha nem megy minden zökkenőmentesen.

Bika (április 21-május 20.) Nem baj, ha megmondja a véleményét. Rosszabb lenne, ha eltitkolná, és magában zsörtölődne. Ha önnek van igaza, akkor nincs mitől tartania. Dolgozzon keményen, meglesz az eredménye!

Ikrek (május 21-június 21.) Bár ön szereti a kalandot, most inkább nyugalomra vágyik. Az elmúlt hetek izgalmai után jó lenne a pihenés, csakhogy ez most még egy picit várat magára. Mondjuk karácsonyig.

Rák (június 22-július 22.) A hangulata ma remélhetőleg pompás. Vigyázzon, hogy mit tesz, mert éppen ilyenkor képes minden bolondságra. Szenvedélyes lendülete, túlzott jókedve furcsa helyzetekbe sodorhatja.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Sikeres a munkában, és feltehetően a szerelemben is. A legtöbb Oroszlán életében ez a hónap minden bizonnyal kellemes lesz. A Mars bolygótól rengeteg energiát kapnak.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) A jegyében járó Hold hatására szinte fáradhatatlan. Amúgy is nagyon szorgalmas, de ma végképp nem ismer lehetetlent. A párkapcsolata szépen alakul: még meghittebbé válik.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Több jó lehetőség közül is választhat, ám tudnia kell jól dönteni. Az a fontos, hogy megtegye az első lépést a helyzete jobbra fordítása érdekében. A többi valószínűleg könnyebb lesz.

Skorpió (október 24-november 22.) Most ne legyen nagystílű, mert fontos apróságok sikkadhatnak el, ha nem figyel kellőképpen. Mint tudja, a részletekben rejlik a lényeg. Ne tegyen semmit a saját meggyőződése ellenében.

Nyilas (november 23-december 21.) Elképzelhető, hogy ma a szokásosnál nehezebb nappal kell megbirkóznia. Ha van kedvese, vele is meggyűlhet a baja, mert nem úgy reagál az eseményekre, ahogyan azt ön szeretné.

Bak (december 22-január 20.) Ma sor kerül egy beszélgetésre, melynek eredményeképpen ön erkölcsi győzelmet arat. Ezek után a munkahelyén felnéznek önre, és adnak a véleményére. Ez bizony felelősség, ne éljen vissza vele!

Vízöntő (január 21-február 20.) Nemcsak küllemének ápolására kiváló ez a nap, hanem lelki problémák megoldására is. Ossza meg partnerével a gondjait, mert ő nagyszerű tanácsokkal, és megértéssel fog segíteni önnek.

Halak (február 21-március 20.) Szánjon több figyelmet arra, hogy mit fogyaszt. Az egészséges táplálkozás most fontosabb, mint valaha. Emellett foglalkozzon többet a külső megjelenésével, mert ha akar, ma hódíthat.

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!