Horoszkópok

2009.12.14. 23:46

Napi horoszkóp

Az Ikreknek jó tesz ma egy kis magány. A Rákoknak tenniük kell a nyugalom és a békesség érdekében.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

December 15.

Kos  (március 21-április 20.)
Ilyenkor, az ünnep előtti lótás-futás idején, nyugtalanabb a szokottnál. Ne aggódjon, ön hamar megoldja a problémákat. Utána elégedetté és magabiztossá válik, mondhatni, megtalálja a belső békéjét.

Bika  (április 21-május 20.) Ön most hajlamos arra, hogy könnyelmű ígéreteket tegyen. Túlértékeli a képességeit. Vállaljon a tervezettnél kevesebbet magára. Egyébiránt kellemes, változatos napok elé néz.

Ikrek  (május 21-június 21.) Magába fojtja a problémáit, pedig a partnere segíthetne önnek.  Ha valami bántja, tennie kell ellene. A kevéske szabadideje alatt próbáljon egyedül lenni, most jót tenne egy kis magány önnek.

Rák  (június 22-július 22.) Ha tegnap elfáradt a sok tennivalója miatt, akkor ma pihenjen. Ha viszont erősnek és frissnek érzi magát, segítse embertársait. Tegyen meg mindent a nyugalom és a békesség érdekében.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Ha túlzott követelményeket támaszt másokkal szemben, az összetűzéshez vezethet. Ne várja a kollegáitól, hogy mindenben a példáját kövessék. Most elég, ha a saját dolgával törődik.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Párkapcsolatában kedvező változások érzékelhetők. Partnerében talán éppen ezekben a napokban fedezi fel az igazi értéket. Ez a nap a tettek napja lehet, tegye széppé, amennyire csak tudja.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Üzleti ügyeit ma szerencse kíséri.  Másrészről jót tenne önnek egy kis kikapcsolódás, amelyben feltöltődhet lelkileg. Ha a szabadidejében pihen, akkor hatékonyabban végzi a teendőit.

Skorpió  (október 24-november 22.) Hasznát veheti a jó szervezőképességének, leleményességének. Mindazonáltal senkire se kényszerítse rá az akaratát. Hiába szeretne jót tenni valakivel, ha az illető nem tart rá igényt.

Nyilas  (november 23-december 21.) Figyeljen oda a kapcsolataira! Ne engedje elhatalmasodni az indulatait. Pár nap múlva mindent másképp lát majd. A Hold ma és holnap a Nyilasban időz, segítvén a könnyed létezést.

Bak  (december 22-január 20.) Ne vállaljon el olyan feladatokat, amelyek nem férnek bele a munkára szánt idejébe. Azonkívül ne legyen türelmetlen, ha az események a vártnál lassabban haladnak a maguk útján.

Vízöntő  (január 21-február 20.) A lelki gondok remélhetőleg eltávoztak öntől. Ám tartogathat meglepetéseket ez a nap. Lehet, hogy aktívabb lesz a szokásosnál, de az is lehet, hogy éppen passzívabb. Ma minden lehetséges.

Halak  (február 21-március 20.) A bolygók hatására fogékony lesz ma mindenre, ami anyagi és erkölcsi hasznot hozhat. A dolgait most képes higgadtan és jól átgondoltan tenni. Nem kapkod el semmit.

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!