Horoszkópok

2009.12.17. 23:07

Napi horoszkóp

A Nyilasok lazítsanak ma egy kicsit. A Bakok figyeljenek, ne bosszantsák környezetüket.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

December 18.

Kos  (március 21-április 20.)
Szereti az izgalmakat, de amennyiben mostanában része van, az már önnek is sok. Nagy toleranciáról kell tanúbizonyságot adnia, hiszen semmi szüksége az energiát rabló konfliktusokra.

Bika  (április 21-május 20.) A Plútó ma megnehezíti a dolgok menetét. Nem lesz könnyű ügyeket intézni, feladatokat megoldani. Már reggel szétesettnek érzi magát, és nehezen kerekedik fölül ezen az állapoton.

Ikrek  (május 21-június 21.) Nem lehet mindig csúcson az ember, vannak időszakok, amikor erőt kell gyűjteni. A mai napot szentelje ennek. Nem kell félni, nem marad le semmiről, sőt a pihenés után minden jobban megy.

Rák  (június 22-július 22.) Foglalkozzon a lélek dolgaival. Keressen egy csendes, nyugodt helyet, ahol átgondolhatja mindazt, ami mostanában történt. Így új erőre kapva, elegendő belső erővel indulhat a hétvégének.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Egy kicsivel több figyelem és kedvesség bearanyozhatja a napunkat. Ezeket igazán könnyű adni. Legyen ma megértő és udvarias, próbálja megadni környezetének azt, amit ön is szeretne kapni.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Idejét talán legszívesebben a kedvesével, esetleg egy nagyon közeli barátaival tölti. Családja így kénytelen néha nélkülözni önt. Emiatt ne legyen lelkifurdalása. Szükség van a kikapcsolódásra.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Úgy érzi, lemaradt. Valami elvonta a figyelmét, és most attól tart, kifutott az időből. Szerencsére téved, a bolygók ugyanis esélyt tartogatnak önnek. Teljesülni fog, amit eltervezett!

Skorpió  (október 24-november 22.)  Ön szeret minden dolog végére járni. Nem nyugszik addig, amíg bizonyosságot nem szerez valamely ügyben. Nem csoda, ha azt mondják önről, hogy még a kákán is csomót keres.

Nyilas  (november 23-december 21.) Az ésszerűség és a lelkiismeret vezérlik a feladataiban. Mindazonáltal ideje, hogy valami lazító, energiát adó program után nézzen. Keressen ehhez olyan közeget, ami valóban önnek való.

Bak  (december 22-január 20.) Elképzelhető, hogy ma az ön tempójához képest kicsit felgyorsulnak az események. Tegyen meg mindent önmaga és mások nyugalma érdekében. Okoskodással ne bosszantson másokat.

Vízöntő  (január 21-február 20.) A tevékenyen eltöltött nap után kellemes mulatság várhatja este. Ne mondjon nemet, ha hívják valahová. A barátai társaságában eltöltött idő több szempontból is hasznos lehet.

Halak  (február 21-március 20.) Olyan lehetőséget ajánlanak önnek, melyre korábban egyszer már nemet mondott. Most azonban nem idegenkedik a felajánlott pozíciótól. Időközben megváltozhatott a viszonyulása.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!