Horoszkópok

2010.01.06. 23:36

Napi horoszkóp

A Mérlegek ma pihenjenek egy kicsit, rájuk fér. A Skorpiók hallgassanak a megérzéseikre.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Január 7.

Kos  (március 21-április 20.)
Ha teheti, ma meditáljon is. Hallgassa meg a belső hangokat. Figyelje, hogy mi történik önmagával. Legyen tudatában a testi, szellemi érzékelésnek. Nézzen kívülállóként magára.

Bika  (április 21-május 20.) A világért se fáradozzon azon, hogy megfeleljen egy erőszakos partner elvárásainak. Azzal feladná a személyiségét. Önt kemény fából faragták, képes felvenni a harcot, ha a helyzet úgy kívánja.

Ikrek  (május 21-június 21.) Most van rá esélye, hogy feljebb lépjen a ranglétrán. Ha netán vezető beosztásba kerül, kissé meg kell változnia. Ön a jóságos szíve miatt nehezen szánja rá magát arra, hogy másokat utasítgasson.

Rák  (június 22-július 22.) Hamarosan új feladatokat, esetleg új állást kaphat. Lehet, hogy amit most kezd el, abban nincs, vagy csak alig van gyakorlata, de megtalálja a számítását, mert hajtja a kíváncsiság és a tudásvágy.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Ön jól kezeli a konfliktushelyzeteket. Nyugodt hangnemben, megnyerő stílusban intézkedik. Egyébiránt semmi kedvet nem érez a munkához, mégis erőt kell vennie magán.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Előtérbe kerülhet valamelyik rejtett képessége. Az is lehet, hogy az egyik művészeti ágban jeleskedik. A csillagok azt tanácsolják önnek, hogy varázsolja ünneppé a hétköznapokat!

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Ráférne önre egy kis pihenés. Próbáljon több időt fordítani saját magára. Szakadjon ki rövidebb időszakokra a munkájából, és menjen el szépítkezni. A Hold a Mérlegbe ért.

Skorpió  (október 24-november 22.) Ha nem esik túlzásokba, és nem ámít senkit a légből kapott ötleteivel, a barátai még sokáig kitartanak ön mellett. Ma szüksége lehet a megérzéseire egy ellentmondásos helyzetben.

Nyilas  (november 23-december 21.) A Hold segíti abban, hogy csöndes, nyugodt napnak nézzen elébe. Nem kell tartania semmi olyan eseménytől, ami akadályozná az elképzelései megvalósítását és a nyugodt életvezetést.

Bak  (december 22-január 20.) A feszültségek oldása érdekében szükségét érezheti most bizonyos félreértések tisztázásának. Elsőként a lelkében kell rendet, nyugalmat teremtenie, aztán jöhetnek a nagy beszélgetések.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Ön mindig ott van, ahol segíteni kell. Született problémamegoldó, menten közbenjár, ha konfliktushelyzetet észlel. Néha talán túlzásba viszi a fontoskodást, de ezt megbocsátják önnek.

Halak  (február 21-március 20.) Ön ellenállhatatlan, szinte mágnesként vonzza az embereket. Ha még nincs társa, most nem lesz gond párra találnia. Talán több jelölt közül is választhat. Azért ne bízza el magát!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!