Horoszkópok

2010.01.21. 23:12

Napi horoszkóp

A Nyilasok ne adják fel, és a Bakok is legyenek céltudatosak.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Január 22.

Kos  (március 21-április 20.)
Ha kellő önmérsékletet tanúsít, sokkal több sikerre számíthat, mint amikor a heves vérmérséklete irányítja. Bízhat a következő napokban, jobbnak ígérkeznek, mint a korábbiak voltak.

Bika  (április 21-május 20.) Sziporkázó ötletei vannak, és ezeket meg is kívánja valósítani. A kivitelezésük érdekében vesse be a kapcsolatait. Ne feledje azonban, hogy szép számmal vannak, akik csak ígérgetnek intézkedés helyett.

Ikrek  (május 21-júnious 21.) Valamilyen téren megtorpanást jeleznek a csillagok, de az Uránusz azt mutatja, hogy hamar megtalálja a megfelelő utat. A szerelmi életében remélhetőleg szép napok következnek.

Rák  (június 22-július 22.) Szerencsés napja lehet ma, persze csak akkor, ha ön is megtesz mindent a siker érdekében. Meg kell ragadnia a kínálkozó lehetőségeket. Ha nem utasít vissza senkit és semmit, érdekes napok várják.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Sok lehet a dolga, de ha jól szervezi az idejét, mindent megold határidőre. Figyeljen arra, hogy újabb terhekkel ne nehezítse az életét. Egy váratlan feladat megnehezítheti az összpontosítást.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Lehet, hogy ügyei fölhalmozódtak, összesűrűsödtek. A Szüzeknél ez gyakran megesik. Ma tegye félre a gondokat, felejtse el a munkáját, és csak a szeretteivel foglalkozzon.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Anyagi természetű problémái lehetnek, pénzzavarba kerülhet. Ha adósságot kellene törlesztenie, de nincs pénze, ne essen pánikba. Bizonyára akad megoldás a bajokra.

Skorpió  (október 24-november 22.) Teljes mértékben lekötik a napi teendők, a képzelete viszont szabadon szárnyal mindenfelé. Szüksége van az álmaira, nélkülük képtelen volna élni. Még az sem zavarja, ha soha nem válnak valóra.

Nyilas  (november 23-december 21.) Mit tehet akkor, ha bárhogyan próbálkozik, nem tud megfelelő eredményt elérni? Küzdjön eltökélten a célja megvalósításáért, és ne adja fel a harcot! Egy Nyilas nem torpan meg félúton.

Bak  (december 22-január 20.) Eseménydús hétvégére számíthat. Szerencsére most érdekli a külvilág, mindent fontosnak talál, ami a közössége életével kapcsolatos. Sikert arathat a biztos fellépésével és a céltudatosságával.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Itt az ideje, hogy rászánja magát azoknak a fontos lépéseknek a megtételére, amelyeket már régóta tervezget. A hónap utolsó napjai kedvezőek a változtatásokhoz. Álljon a sarkára!

Halak  (február 21-március 20.) Jó társaságban megélt kaland, felhőtlen szórakozás. Ezt ígéri önnek a mai nap. Éljen az alkalommal, nem fogja megbánni. Ezen a hétvégén nem kell a kötelességekkel törődnie. Pihenjen!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!