Horoszkópok

2010.01.26. 23:05

Napi horoszkóp

Az Oroszlánok hivatásukban sikerre számíthatnak. A Szüzek legyenek optimistábbak.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Január 27.

Kos  (március 21-április 20.)
Életkedve, energiája napról napra növekszik. Minden bizonnyal még sok munka várja, szüksége is lesz az agilitásra. A héten vidám napokra számíthat. A szerettei sok örömet okoznak.

Bika  (április 21-május 20.) Már többször megbizonyosodhatott arról, hogy ha derűsen és kellő önbizalommal indul a napnak, szinte minden terve sikerül. Tegyen ma is így. Hozza ki magából a maximumot!

Ikrek  (május 21-június 21.) Nagy lendület, fokozott fizikai aktivitás jellemzi a napokban. A Hold az Ikrekben jár, kedvez az időszak az alkotó tevékenységeknek. Ha munkát keres, jó ajánlatokra számíthat a közeli jövőben.

Rák  (június 22-július 22.) Jó napja van, ma megmutathatja, hogy mi mindent tud. Beleérző képességével és nagyvonalúságával lenyűgözi a környezetét. Ennek következtében úgy megy minden, mint a karikacsapás.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Ezekben a napokban egy bizonyos hivatásbéli sikerre számíthat. Talán egy előmenetelre, ami anyagilag ugyan csak később gyümölcsözik, de szellemileg módfelett inspirálja önt.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Rázza meg magát, és kezdje több optimizmussal a napot! Bízzon önmagában! Vesse bele magát a munkába, és szívvel-lélekkel végezze a dolgait. Meglátja, osztatlan sikert arat.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) A Hold és a Jupiter hatására erősödik önben az önfeláldozás képessége, a késztetés mások megsegítésére. Ha van kedvese, most kivételes, szép napokat tölthetnek egymással.

Skorpió  (október 24-november 22.) A bolygók most elsősorban a szerelmi életére gyakorolnak jótékony hatást. A Merkúr aktívvá teszi, a Vénusz pedig előtérbe hozza az érzelmeket. Romantikázzon minél többet!

Nyilas  (november 23-december 21.) A következő napok meglepetést hozhatnak. Lehet ez egy nem várt ajándék, de ugyanúgy egy kedvező magánéleti fordulat is. Az utóbbira főként a még társtalanoknak van esélyük.

Bak  (december 22-január 20.) Az energiája kiapadhatatlan. Egy keveset a szerelemre is kellene áldoznia belőle. Párja remélhetőleg megértő, de bizonyára nem bánná, ha többet lehetnének együtt. Romantikára is szükség van.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Amibe most belekezd, az biztosan sikerülni fog, legyen az munka, vállalkozás vagy hódítás. A szerelemben a férfiak most a szerencsésebbek, de a hölgyeknek sem lesz okuk panaszra.

Halak  (február 21-március 20.) Nyugodt, derűs, kevéssé mozgalmas napokat ígérnek a bolygóátvonulások. Most lesz ideje mindarra, amit már régóta szeretne megtenni. Például meghitt családi életet élhet.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!