Horoszkópok

2010.02.05. 23:05

Napi horoszkóp

A Vízöntők ne vigyék haza a munkahelyi gondjaikat, otthon pihenni kell. A Halak ma igencsak nyűgösek, noha nincs különösebb okuk rá.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Február 6.

Kos (március 21-április 20.)
Nem várt sikereket ígérnek önnek a csillagok. Lehet, hogy új szerelem kezdetét jelzik, vagy a meglévő kapcsolatában történik kedvező fordulat. A hétvége csendesen, békében telik.

Bika (április 21-május 20.) A Vénusz és a Jupiter segítik az érzelmi életét. Megfontoltan dönthet az eleddig halogatott ügyekben. Ha éppen társat keres, most jók az esélyei. Járjon társaságba, ott rátalálhat új kedvesére!

Ikrek (május 21-június 21.) A csillagok megbolygatták a lelkivilágát. Érzékeny, féltékeny, rapszodikus lehet. Felülkerekedhet a kishitűsége is, ilyenkor szürkébbnek látja a világot, mint máskor. Sétáljon egyet egyedül!

Rák (június 22-július 22.) Kitűnő megérzéseinek ma is hasznukat veheti. Hallgasson rájuk. Jobban, mint az ismerősök tanácsaira. Figyeljen továbbá Vénusz üzenetére: ha szép kapcsolatra vágyik, mutassa ki az érzéseit.

Oroszlán (július23-augusztus23.) Az élet tele van vágyakkal és kísértésekkel. Most arra ügyeljen, hogy az esze a helyén legyen, hogy kordában tartsa magát és kiszámítható módon éljen. Röviden: ne csináljon ostobaságot.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Nemcsak a munkában lelheti örömét, hanem a magánéletében is, ahol tökéletes biztonságra törekszik. Minden bizonnyal jól kijön a partnerével. Örüljenek egymásnak!

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Ne duzzogjon semmiségek miatt. Nem kell felnagyítania a sérelmeit, és ne viselkedjék sündisznó módjára. Koncentráljon a pozitívumokra. Örüljön az eddig elért sikereknek, és tekintsen előre!

Skorpió (október 24-november 22.) Nincs abban semmi rossz, ha több pénzhez szeretne jutni, de ne tolakodjon mások elé.  Ha üzlettársa megtalálja a számítását, azzal ön is jobban járhat. Ma a társasági élet középpontjába kerülhet.

Nyilas (november 23-december 21.) A jegy férfi tagjai igyekezzenek romantikus légkört teremteni a szeretett személy körül. A hölgyek is jól teszik, ha valami módon kényeztetik a kedvesüket. Elvégre Bálint napja közeleg.

Bak (december 22-január 20.) A hétvégén a szívügyekben, később viszont a hivatásában remélhet jelentős változást. Baráti vagy szakmai segítség nélkül ne vágjon bele a nagyobb horderejű elképzelései megvalósításába.

Vízöntő (január 21-február 20.) A magánéletét nagymértékben befolyásolhatja az élet egyéb területén elért siker, vagy elszenvedett kritika. Ha munkahelyi gondjai vannak, azokat nem szabad hazavinnie. Otthon pihenni kell.

Halak (február 21-március 20.) Ma nyűgösebb a rendesnél, holott nem lehet oka komolyabb panaszra. Minden bizonnyal a csillagok hatásával magyarázható, ha semmit sem talál jónak, ha mindennel elégedetlen.

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!