Horoszkópok

2010.02.18. 23:05

Napi horoszkóp

A Nyilasok ne keseregjenek, jóvá lehet mindent tenni. A Bakok hallgassanak józan eszükre.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Február 19.

Kos (március 21-április 20.)
Elképzelhető, hogy ma kissé figyelmetlen, és akadhatnak pillanatok, amikor pánikba esik. Van, amit nehezen vesz tudomásul, és elfelejti azt, ami önnek nem fontos. Összeszedhetné magát.

Bika (április 21-május 20.) Tele van energiával, tetterővel. Úgy érzi, bármit képes megvalósítani. Ráadásképpen a szerelmi élete is felpezsdült. Ha új kapcsolata van, szinte nem is tud mással törődni, csak a kedvesével.

Ikrek (május 21-június 21.) Segítőkész és nagylelkű, miközben megőrzi a jegyére általában jellemző nyugalmat és önuralmat. Nagy energiával keresi a kapcsolatot másokkal, igyekszik elnyerni a figyelmüket.

Rák (június 22-július 22.) A tél vége változásokat hozhat az élete minden területén. A következő hónapban elkezdhet valamit, vagy lezárhatja a múltjának azon részét, ami már nem fontos. Új kapcsolat létrejötte is elképzelhető.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Érzelmi életében valamely kellemetlenséggel számolhat, az anyagi helyzete viszont stabilizálódhat. Figyeljen jobban a munkájára, mert a szívügyekkel való foglalkozás szétszórttá teheti.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Kellemes eseményekre számíthat. Ne várjon nagy változásokat, inkább apró, izgalmas élményeket. Üzleti érzéke most segítheti abban, hogy ugyanannyi munkáért több pénz kapjon.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Lehetséges, hogy a napokban több bosszantó akadály is az útját állja. Gyakran módosítania kell a terveit. Ne keseregjen, a jelenlegi égi konstelláció áthúzza a legjobb számításokat is.

Skorpió (október 24-november 22.) A bolygók hatására most szenvedélyesebb lehet, mint rendesen.  A vágyait ezúttal nem rejti véka alá, mi több, elkövet mindent, hogy megvalósuljanak. Nem riad vissza a meghökkentő tettektől sem.

Nyilas (november 23-december 21.) Mindenki hibázhat. Ha valamit elrontott, nem kell keseregnie, keresse a jóvátétel módjait. Azt azonban tartsa szem előtt, hogy nem elég bocsánatot kérni. Tennie is kell valamit.

Bak (december 22-január 20.) Magánéletében feszültségek, az élet egyéb területein viszont kellemes, szerencsés hatások kísérik. Legyen diplomatikus, és igyekezzen továbbra is a józan ész diktálta elveket követni.

Vízöntő (január 21-február 20.) Feszített munkatempója rányomhatja bélyegét az egész hetére. Ha így folytatja, nem lesz türelme a legalapvetőbb dolgokhoz sem, ideges lesz. Foglalkozzon kevesebbet a kötelességekkel.

Halak (február 21-március 20.) A csillagok szerint jó irányt vesznek az anyagiakkal kapcsolatos ügyei. Sok a munkája, ami némi idegeskedést, feszültséget hozhat, de az esze szerencsére úgy vág, mint a borotva.

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!