Horoszkópok

2010.02.19. 23:05

Napi horoszkóp

A Vízöntők pihenjenek sokat, sok energiára lesz szükségük a következő héten. A Halak nyugodt napra számíthatnak.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Február 20.

Kos (március 21-április 20.)
  Ha ma nem kell dolgoznia, ez a nap kedvez az otthoni feladatok elvégzéséhez. A rendezkedés után még a családtagjaira is marad ideje. Meglátogathatja a rokonait, vagy vendégül láthatja őket.

Bika (április 21-május 20.) A Hold a Bika jegyébe érkezett. A Vénusz pedig igazi, harmonikus kikapcsolódást ígér. Ez nem jelenti azt, hogy el kellene mennie otthonról, a jó közérzetet bárhol meg lehet teremteni.

Ikrek (május 21-június 21.)  Érdemes elgondolkodnia azon, hogy mi az, amit sikerült megvalósítania a közelmúltban eltervezettekből, és mi az, amit nem. Ha valami nem ment jól, mi lehetett a sikertelenség oka?

Rák (június 22-július 22.) Az életünk csak ritkán zajlik gondtalanul. Ha akadályokba ütközik, gyanakodjon arra, hogy talán nem zárta le a múltjának egy bizonyos részét. Ne ragaszkodjon semmiféle konvencióhoz!

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Lehet, hogy kénytelen figyelmen kívül hagyni egy fantasztikus lehetőséget.  Most nincs a megfelelő helyzetben, vagy éppen valami más foglalja le. Sebaj, majd jön valami más helyette.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) A pozitív tulajdonságai révén most javíthat a munkahelyi pozícióján. Felettesei megbecsülik, esetleg újabb, önnek nagyon testhezálló feladattal látják el. Élvezze az alkotás szabadságát!

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Ha harmóniában van önmagával, és ennek megfelelően éli meg a napokat, akkor lesz ereje, kedve dolgozni, és minden eddigi elmaradását bepótolni. Egy ideig most sok munkája lesz.

Skorpió (október 24-november 22.) Régebben hagyta, hogy valami eltérítse a szándékától. Most azonban újragondolhatja azt. Kövesse az eredeti terveit, és hagyatkozzon arra, amit a szíve diktál, ne arra, amit mások mondanak.

Nyilas (november 23-december 21.) Váratlanul felbukkanhat valaki, akihez egykor nagyon szoros szálak fűzték. Annak ellenére, hogy százszor megegyeztek már, hogy a kapcsolatnak vége, most újra minden összezavarodhat.

Bak (december 22-január 20.) A Plútó egy kicsit kapkodóbbá teheti önt is, pedig egy Bak a higgadtságáról híres. Vigyázzon, hogy ne okozzon kárt sem önmagában, sem az értékeiben. Tegye ma félre a problémákat.

Vízöntő (január 21-február 20.) Ha előrelátó módon cselekszik, a következő hét úgy alakul, ahogyan azt elképzelte, tehát alighanem kellemesen. Ehhez most kell begyűjtenie a szükséges energiát. Pihenjen sokat!

Halak (február 21-március 20.) Nyugodt, csaknem eseménytelen napra számíthat. Reggel energikus lesz, ez megkönnyíti az egész napi tevékenységet. Ha néha bezárva érzi magát, gondoljon arra, hogy a szabadság belül van.

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!