Horoszkópok

2010.02.25. 23:05

Napi horoszkóp

A Nyilasok aktívak, lelkesek nap közben. Az estét töltsék kedvesükkel. A Bakok fogadják el a baráti tanácsokat.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Február 26.

Kos  (március 21-április 20.)
Talán ma mindent derűsebbnek lát, mint az elmúlt napokban. Ismét tele lehet ötletekkel. Van elképzelése arról, hogy mit tegyen a következő időszakban. Ez a hétvége örömteli pillanatokat hozhat.

Bika  (április 21-május 20.) Ha valamilyen félreértésbe keveredett, tisztázza azonnal a helyzetet, mielőtt elfajulnának a dolgok. Otthon legyen következetes és nyíltszívű. Estére elcsitulnak a viharok, végre pihenhet.

Ikrek  (május21-június 21.) Egy terve már-már megvalósulni látszik, de az utolsó pillanatban váratlan akadályba ütközhet. Ne hátráljon meg a feladat előtt, csak szusszanjon egyet és gyürkőzzön neki újra.

Rák  (június22-július 22.) Ne vágyódjon olyasmi után, ami nem az öné. Ha egy barátságot szerelemmé akar alakítani annak ellenére, hogy az illető már foglalt, bizonyosan bajba sodorja magát. Keresgéljen másutt!

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) A csillagok egy kicsit megzavarhatják a mai nyugodt életvitelt. Nem kell aggódnia, semmi baj nem lesz, legfeljebb pár dolog nem úgy alakul, mint ahogy azt elképzelte. 

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Talán várnia kellene egy-két napot a befektetésekkel. Most hiányzik önből az az irigylésre méltó profizmus, amivel a pénzügyeket szokta kezelni. A döntési képessége sem a legjobb ma.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Sok mindent ki lehet bírni, de miért ne könnyítsen az ember a helyzetén, ha módjában áll. Ne szenvedjen fölöslegesen, azzal csak kimeríti a tartalékait! A szerelmi életben vigaszra lelhet.

Skorpió  (október 24-november 22.) Szép nyugodtan tevékenykedhet, kellemes körülmények között múlnak az órák. Nem biztos, hogy a szorgalmának azonnali látszata lesz, de ez nem fogja elkeseríteni most önt.

Nyilas  (november 23-december 21.) Ma sem tagadja meg önmagát: egész nap aktív, lelkes. Mire a többiek észbe kapnak, ön már messze jár. Nem ártana lehiggadni kicsinykét. Az esti órákat töltse a kedvesével.

Bak  (december 22-január 20.) Ön ki nem állhatja, ha pillanatok alatt kell fontos ügyekben döntenie. Szeret higgadt fejjel, nyugodt körülmények között gondolkodni. Fogadja el a baráti tanácsot, úgy könnyebb dolga lesz.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Ha a közelmúltban sikeres volt, ne bízza el magát. Manapság újra meg újra bizonyítanunk kell. A környezetével ne legyen szigorú, főképpen a szeretteivel ne kötözködjön! Ma hajlamos lehet erre.

Halak  (február 21-március 20.) Lehet, hogy néhány hónappal ezelőtt még pontosan tudta, hogy merre akar menni, most azonban már nem olyan biztos a dolgában. Pedig az események úgy történtek, ahogyan előre látni lehetett.

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!