Horoszkópok

2010.03.09. 23:05

Napi horoszkóp

Az Oroszlánok kíváncsiak, de gondolják meg jól, mit tesznek. A Szüzek kerüljék a veszélyes helyzeteket.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Március 10.

Kos  (március 21-április 20.)
A sors olyan jó helyzetbe hozza, hogy már csak önön múlik, képes lesz-e élni a kínálkozó lehetőséggel. Gyors döntéssel, vagy egy ismerőse segítségével növelheti a bevételeit.

Bika  (április 21-május 20.) Lépjen bátran és határozottan, akár sorsdöntő kérdésekben is! Ezúttal még extra feladatok vállalására is bíztatjuk, mert minden esélye megvan arra, hogy amit most elkezd, azt sikerre viszi.

Ikrek  (május 21-június 21.)  Ha az elmúlt napok sikeresek voltak, az rengeteg energiát ad a mai nap elviseléséhez. Változatlanul tettre kész, de ne vigye túlzásba a munkát, mert az egészségére is gondolnia kell.

Rák  (június 22-július 22.) Az anyagi helyzetét ne lássa kilátástalannak. Ne feledje: a mélypontról mindig felfelé vezet az út. A partnerével beszélgethetne a közös problémákról. Mindketten megkönnyebbülnének.

Oroszlán (július 23-augusztus23.) Az ön kíváncsisága határtalan, ezért szívesen belemegy olyasmibe is, aminek nem látja a kimenetelét. Sajnos most felelőtlenebb, mint más időszakban. Jól gondolja meg, mit tesz.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Ha jól indult a napja, bízhat benne, hogy jól is végződik. Hinnie kell, hogy senki nem akadályozza önt, úgy biztosabb a siker. Kerülje a veszélyes helyzeteket, ne pazarolja az erejét.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Tegnapi szorgalmának köszönhetően ma könnyű napja lesz, minden simán, zökkenőmentesen siklik előre a megszabott pályán. Marad elegendő ideje és energiája a kapcsolatai ápolására is.

Skorpió  (október 24-november 22.) Lehet, hogy ma valamilyen meggondolatlanságot követ el, amit később nem győz megbánni. Ha így esne, tanuljon belőle, de ne rontsa el teljesen a napját az önmarcangolással.

Nyilas  (november 23-december 21.) Ha kedvese szóvá tesz valamit, netán kritikát gyakorol, még nem jelenti azt, hogy nem ért önnel egyet. Azt meg végképp nem, hogy már nem szereti. Az ő észrevételei segítik önt a fejlődésben.

Bak  (december 22-január 20.) Bárkit meghódíthatnak most a Bakok. Csak arra ne vessék ki a hálójukat, aki foglalt, mert abból később bonyodalmak lehetnek. A Hold még holnap is az ön csillagjegyében tartózkodik.

Vízöntő (január 21-február 20.) Most szerencsés lehet a szerelemben! Ha még társkereső, akkor megtörténhet, hogy hirtelen meglát és megszeret valakit. Titkos randevúkat viszont semmiképp ne kezdeményezzen.

Halak  (február 21-március 20.)  Figyeljen a belső hangokra! Ellentétben másokkal, önnek azok gyakran megszólalnak, és érdemes hallgatnia rájuk. Sokszor mutattak már irányt önnek. Egy Halak mindig intenzív érzelmi életet él.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!