Horoszkópok

2010.03.11. 23:05

Napi horoszkóp

A Nyilasoknak szükségük lesz kitartásra. A Bakok vigyázzanak, ne mérgezze hazugság kapcsolataikat.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Március 12.

Kos  (március 21-április 20.)
A Mars szerint ön most nem a maga ura. Talán másvalaki határozza meg a sorsát. Viselje türelemmel a nem kért gondoskodást, hiszen a jelek szerint ez a bizonyos vezető jó irányba viszi önt.

Bika  (április 21-május 20.) Az anyagi érdek sajnos még egy beteg kapcsolatot is összetarthat. Ám egy Bika nem esik ilyen csapdába! A sarkára áll, és előbb-utóbb megoldja a legkilátástalanabbnak látszó helyzeteket is.

Ikrek  (május 21-június 21.) Míg mások már a hétvégét tervezik, ön szorgos hangyaként teszi a dolgát. A munkahelyén értékelni fogják az erőfeszítéseit. Ha nem veszít a magabiztosságából, szinte mindent elérhet, amit csak akar.

Rák  (június 22-július 22.) A csillagok szerint a boldogságot a saját otthonában kell keresnie. Ezt ön is jól tudja. Néha ugyan másfelé kacsintgat, de aztán levonja a következtetést: fölösleges fáradozni azért, ami már megvan.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Érdekes, alkotó szellemi tevékenységet kívánó feladatok várhatják a következő időszakban. Nem is bánja, ha végre megmutathatja valamilyen téren, hogy mire képes. Használhatja a fantáziáját!

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.)  Nem lehet könnyű napja, mert a csillagok egy kis szétszórtságot, feledékenységet bocsáthatnak önre. Ha így van, szedje össze magát, mert ma nem teheti meg, hogy hibát hibára halmozzon.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Kitűnő problémamegoldó képességére feltehetően szüksége lesz a napokban. Munkavégzése során, az eredményesség érdekében, a történések mélyebb összefüggéseit kell kutatnia.

Skorpió  (október 24-november 22.) Sokat dolgozik, mégsem elégedett az eredménnyel. Ön rengeteget töpreng a soron következő lépéseken, nem befolyásolható egykönnyen. Néha nem ártana hallgatnia mások véleményére is.

Nyilas  (november 23-december 21.) Természetéből adódóan ön nem szeret aprólékosságot igénylő dolgokkal bíbelődni. Ami nincs hamar készen, azt hajlamos félbehagyni. Pedig nagy szüksége lesz a kitartásra a következőkben.

Bak  (december 22-január 20.) A környezetével való viszonyát, netán a házasságát hazugság mérgezheti. Eközben az ön vonzalma felerősödhet valaki iránt, és különös, eddig nem tapasztalt érzések keríthetik hatalmukba.

Vízöntő  (január 21-február 20.) A Hold a Vízöntőbe ért. A bolygóállások segítik a teendők gyors elvégzését. Türelmes és szorgalmas. E tulajdonságai révén még a nehezebb időszakokban is képes eredményt felmutatni, hát még most!

Halak  (február 21-március 20.)  Elképzelhető, hogy nincs kedve az aprólékosságot igénylő teendőkhöz, pedig - ahogy mondani szokták - az ördög a részletekben bújik meg. Gyakran bosszankodhat a saját felületessége miatt.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!