Horoszkópok

2010.03.12. 23:05

Napi horoszkóp

A Vízöntők most minden akadályt leküzdenek, a Hold az ő jegyükben jár. A Halak ügyeljenek: párkapcsolatban mindkét fél egyenlő.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Március 13.

Kos  (március 21-április 20.)
Képes a gátlásait leküzdeni és magabiztosnak látszani akkor is, ha belül bizonytalan. Ám a jó lelkiállapota érdekében ideje szembenéznie a kellemetlen ügyekkel. Úgy tűnik, van némi restanciája.

Bika  (április 21-május 20.) A jövő héten belefoghat valami egészen új tevékenységbe. Minden bizonnyal nagy felelősségtudatra lesz szüksége. Ha vezető beosztásban dolgozik, próbáljon kedvesen határozott lenni.

Ikrek  (május 21-június 21.) Ne engedjen semmilyen csábításnak, maradjon következetes! Lehet, hogy éppen most jutott túl egy nehéz életszakaszon. Vigyázzon arra, amit elért, úgy az anyagiak, mint a kapcsolatok terén.

Rák  (június 22-július 22.) Hamar kihozzák a béketűrésből a szószátyár emberek. A sok beszéd helyett inkább cselekvést szeretne látni. A Merkúr a harckészségét növeli, de a Vénusz szerencsére bölcs belátást hoz önnek.

Oroszlán  (július23-augusztus 23.) Alaposan megzavarhatja valaki a lelki életét. Valaki, akivel izgalmas lenne ugyan az élet, ám egyáltalán nem mentes a bonyodalmaktól. Ön tudja, mit akar, de ne csináljon bolondságot!

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Jön a tavasz, ideje megtisztítani a lelkét a téli lerakódásoktól. Igyekezzen minél teljesebb harmóniában élni önmagával és a környezetével. Békesség, önuralom és kellem jellemezze.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Mindenki nyüzsög, szinte lehetetlen a nyugodt pihenés. Ma ön is kapkodóvá, szétszórttá válhat. Szerelmi élete viszont egyre jobb, az együtt töltött napok elmélyítik a viszonyát a partnerével.

Skorpió  (október 24-november 22.) Ha tartós kapcsolatot, netán házasságot kíván valakivel, mindenképpen a szerelem legyen az alapja. Tartson alapos önvizsgálatot, és ha kétségei támadnának, még várjon a döntéssel.

Nyilas  (november 23-december 21.) Ne könnyelműsködjön, mert bajba sodorhatja magát, és még a partnerét is magára haragíthatja. Ha még nincs kedvező változás valamely ügyében, várjon türelemmel. Gondolkodjon reálisan.

Bak (december 22-január 20.) Néhány jelből arra következtethet, hogy felfelé ível a pályája. Mégse várja tétlenül, hogy az ölébe hulljon a szerencse, hanem ön is tegyen meg mindent az előbbre jutása érdekében!

Vízöntő  (január 21-február 20.) Ahhoz, hogy haladhasson a céljai felé, egy-két akadályt még le kell küzdenie. Ne aggódjon, ön most minden nehézségen átverekszi magát. Annál is inkább, mert a Hold az ön jegyében van.

Halak  (február 21-március 20.) Ne feledje, hogy párkapcsolatainkban mindig egyenlők vagyunk. Soha ne játsszon hatalmi játszmákat! Ne akarjon fölébe kerülni a másiknak, és ugyanezt a partnerének se engedje meg.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!