Horoszkópok

2010.03.15. 23:05

Napi horoszkóp

A Kosokat feltölti a szerelem csodája. A Rákok tele vannak ötletekkel, azt sem tudják, melyiket váltsák valóra.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Március 16.

Kos  (március 21-április 20.)
Ha képes megérteni a dolgok mélyebb összefüggéseit, akkor érdekes tapasztalatokat szerezhet egy utazás vagy egy vendégeskedés alkalmával. A szerelem a maga csodáival új erővel töltheti fel.

Bika  (április 21-május 20.) Eredményes napokra, jó ügymenetre számíthat, de a teljes nyugalomban még ne reménykedjen. Őrizze a magánélete harmóniáját, a munkahelyi problémákat hagyja maga mögött, mielőtt hazaindul. 

Ikrek  (május 21-június 21.) Ne tápláljon túlzott reményeket az iránt, aki nem méltó önhöz. Meg kellene kímélnie magát egy esetleges csalódástól. A munkatársai támogatása biztos támaszul szolgál a nehezebb napokon.

Rák  (június 22-július 22.) Csak úgy rajzanak az ötletek a fejében. Talán azt sem tudja, melyiket váltsa valóra. Új barátságokra is szert tehet, amelyek bizonyára tartósak lesznek, ha a felek kölcsönösen megbecsülik egymást.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Szereti megtervezni a lépéseit, megrágni alaposan, hogy mit tegyen. Ok nélkül sosem vonja vissza az adott szavát. Ha erre mégis rákényszerül, annak mindenkor komoly oka van.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Fontosabb teendőit ne halassza a hét második felére, mert akadályokba ütközhet, amik aztán a kedvét szegik. Kerülje a vitákat a munkatársaival, főleg a nőkkel. Most ne is költekezzen!

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) A váratlan események kapkodóvá tehetik. Minden új helyzet zavarba hozza, és csak akkor érzi magát biztonságban, ha felkészülhet az eseményekre. A rutinmunkák megnyugtatják.

Skorpió  (október 24-november 22.) A Szaturnusz erősíti a jövőbe látását. Ez a képessége segíti a tervei kibontakoztatásában. A kis ügyeknek ne tulajdonítson nagy jelentőséget! Most mindenekelőtt biztonságra törekedjen.

Nyilas  (november 23-december 21.) Ebben a tavaszi időszakban a Vénusz bolygó hatása alatt állunk. A tavasz amúgy is a szerelem, a megújulás időszaka, de most a szokásosnál erősebben fogja érezni ön is az érzelmek erejét.

Bak  (december 22-január 20.) Nem történik sok minden ma, de az a kevés esemény érdekes lehet. Elsősorban a kulturális rendezvényeket érdemes látogatnia. Intézze a programjait úgy, hogy partnere se érezze mellőzöttnek magát.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Büszke lehet a fizikai teljesítőképességére. Amikor más már kimerül, önnek még mindig van ereje és akarata folytatni. A kezdeményezései jók, most bizonyára nagy megbecsülésnek örvend.

Halak  (február 21-március 20.) A Hold még a Halakban jár. Most könnyen megtalálja a megfelelő hangot az embertársaival. Lehet, hogy senki támogatására nem számíthat, de nem is gátolják önt a céljai megvalósításában.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!